Δήμος Αμφίπολης: Ο Φράστανλης τους ξέχασε ..όλους!

Ωραίος αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φράστανλης!

Αυτή τη φορά βγήκε και έκανε και δηλώσεις με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την περσινή του παρουσία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπενθυμίζουμε πώς πέρσι στην διευρυμένη σύσκεψη με θέμα το Διασυνοριακό Πρόγραμμα «Interreg – Borderless Culture» , στο οποίο ο Δήμος Αμφίπολης συμμετέχει ως μέλος και έχει ως προγραμματική υποχρέωση την μετατροπή του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αμφίπολης σε ένα σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο.

  • Φυσικά και το Συνεδριακό Κέντρο είναι σχεδόν έτοιμο και θα παραδοθεί σύντομα προς χρήση
  • και φυσικά έγινε και η πρώτη ασφαλτόστρωση στον Δήμο συμβολικά στον περιβάλλοντα χώρο και στην οδό που το συνδέει με τον κεντρικό δρόμο της Αμφίπολης.

Αλλά από που κι ως μπορεί να επαίρεται για ένα έργο που ούτε το ξεκίνησε, ούτε και έπαιξε οποιοδήποτε ρόλο στην πραγματοποίησή του;

Αν το ίδιο έργο γινόταν στις Σέρρες ο Αγγελίδης θα είχε βγάλει ήδη δελτίο τύπου για να αναφέρει πότε ξεκίνησε και με ποιο τρόπο έγινε δεκτή η χρηματοδότηση, αν και πόσο έτρεξε η Κόλλια και ο Τζιτζικώστας και με ποιο τρόπο και με ποιες υποχωρήσεις κάποιοι το ενέταξαν.

Πόσες φορές πήγαν στην Βουλγαρία και άλλες πόσες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, για να τους ξεχάσει όλους ο Φράστανλης και να λέει πως το έργο είναι δικό του

Δυστυχώς….

Συνεδριακό Κέντρο Αμφίπολης: Για την διοργάνωση πολιτιστικών ημερίδων

Φυσικά θα υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για την διοργάνωση πολιτιστικών ημερίδων – συνεδρίων – επιστημονικών διαλέξεων κ.α.

Ενώ ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο έχει δημιουργηθεί και ειδική αίθουσα 3D animation όπου θα προβάλλεται στο σύνολο ο αρχαιολογικός χώρος και η ιστορία της Αμφίπολης, αλλά με σχέδια και αγώνα κάποιων άλλων ….

Έχω δίκιο βρε Μαρία ή έχω άδικο ….Απόστολε;

Τι λες και εσύ βρε Κώστα;

Αλλά είπαμε: «Κτηνέων μεν ευγένεια η του σκήνεος ευσθένεια, ανθρώπων δε η του ήθεος ευτροπίη», που σημαίνει πως «στα ζώα η καλή ράτσα φαίνεται από το γερό σώμα και στους ανθρώπους από τον καλό χαρακτήρα»…

Συγχαρητήρια στους Ροδολιβιανούς για την βοήθεια στη Καρδίτσα!

Πάντως πρέπει να δώσουμε τα συχαρίκια στο λαό του Ροδολίβους που βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων κατοίκων της πολύπαθης Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Γυναικών Ροδολίβους και οι Ενεργοί Πολίτες Ροδολίβους λοιπόν προχώρησαν στη συγκέντρωση τροφίμων, κουβερτών και ρουχισμού, προκειμένου να σταλούν στην Καρδίτσα και να διατεθούν σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

«Ο Σύλλογος Γυναικών Ροδολίβους και οι Ενεργοί Πολίτες Ροδολίβους, αισθάνθηκαν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους συνδημότες τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και προσέφεραν τρόφιμα, κουβέρτες και ρουχισμό, για τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής της Καρδίτσας»

Πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι…

Σαν τα δάκτυλα του χεριού…

Άλλο είναι κοντό κι άσχημο, άλλο μεγάλο και όμορφο, αλλά αυτό που δείχνει, παίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο….

Διαβάστε επίσης για το Δήμο Αμφίπολης