Δήμος Νέας Ζίχνης: Αποφασιστική κίνηση από τον Παντελή Μπόζη!

Οι Σερραίοι εργαζόμενοι , οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι εκπαιδευτικοί και οι αγρότες που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση, στην Πλατεία Ελευθερίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ Σερρών ήταν εκεί, πιστοί στον αγώνα.

Χθες βέβαια δεν ήρθε στις Σέρρες ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης κ. Παντελής Μπόζης για να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας  στο Δήμο του, αλλά έκανε μια σύσκεψη στο Δημαρχείο Νέας Ζίχνης προκειμένου να αποφευχθεί το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας, στην περιοχή.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του περιφερειακού Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας κ. Κωνσταντίνου Στάσα, του Διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής της Ν. Ζίχνης, εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου της περιοχής, και των αντιδημάρχων κ. Γκαλάπη και κ. Καλαποτλή.

Δεν ξέρω τι θα κάνει η Τράπεζα στο τέλος, αλλά είναι δεδομένο πως αν η τράπεζα εμμείνει στην απόφασή της, τότε η στάση του Δήμου Ν. Ζίχνης θα είναι δεδομένη και απόλυτη!

Και θα αποσύρει τις καταθέσεις της από την τράπεζα και θα σταματήσει οποιαδήποτε συνεργασία μαζί της, τόσο των εμπόρων όσο και των επιχειρηματιών της περιοχής.

Το αν θα έχει εκεί παρουσία η Συνεταιριστική Τράπεζα των Σερρών ήδη μπήκε προς συζήτηση, μιας και το μόνο υποκατάστημα που έμεινε σε όλη την Φυλλίδα, είναι αυτό της Πειραιώς στο Ροδολίβος στο Δήμο Αμφίπολης!

Που συζητά και για αυτό το κατάστημα η Πειραιώς την εκ περιτροπής εργασία των υπαλλήλων της….

Υπενθυμίζουμε πως ο όμιλος της Εθνικής βάση του σχεδίου αναδιάρθρωσης της έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μείωση 600 υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2020, ενώ τα καταστήματα θα μειωθούν σε 390 καταστήματα.

Το προσωπικό αναμένεται να φτάσει τα 7150 άτομα μέχρι το 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here