Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών: H Λήξη της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών: H Λήξη της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις ανάγνωσης και δημιουργικότητας, που διοργανώθηκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών.

Τις καλοκαιρινές δράσεις της βιβλιοθήκης συντόνισε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, με γενικό τίτλο «Για φαντάσου…».

Η καλοκαιρινή εκστρατεία προκάλεσε τα παιδιά να γνωρίσουν, να δημιουργήσουν, να φανταστούν και να χτίσουν μια πιο στενή σχέση με τη βιβλιοθήκη.


Στόχος των δράσεων ήταν να προάγουν τη δημιουργικότητα, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και φυσικά να αναζωπυρώσουν την αγάπη των παιδιών για το βιβλίο και τη διαδικασία της ανάγνωσης μέσα από το παιχνίδι, τη δραματοποίηση, τον πειραματισμό, τη μουσική και τις κατασκευές.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 38 δράσεις στις οποίες συμμετείχαν 703 παιδιά από 4 έως 12 ετών.
Η Βιβλιοθήκη Σερρ

ών ετοιμάζεται δυναμικά για τη χειμερινή της δημιουργική περίοδο με δράσεις, εκδηλώσεις και νέες υπηρεσίες.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το νέο πρόγραμμα μέσα από σελίδα της βιβλιοθήκης http://www.serrelib.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 2321098557.


Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, εμψυχωτές και βοηθούς που στήριξαν και αγάπησαν την παραπάνω προσπάθεια. Χωρίς τη δική τους προσφορά, τίποτα δε θα ήταν εφικτό.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here