Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με το «Εκείνος και Εκείνος Συνεχίζει τις παραστάσεις του

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κατόπιν γενικής απαίτησής του κοινού αποφάσισε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και την ΚΕΔΗΣ ,την παράταση των παραστάσεων του

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις του έργου«Εκείνος και Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά το οποίο περιόδευσε ήδη μέσα σε ένα μήνα σε  20 περιοχές του Νομού Σερρών και παρουσιάστηκε στις 16 Σεπτεμβρίου και στην πόλη των Σερρών, κατόπιν γενικής απαίτησής του κοινού αποφάσισε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και την ΚΕΔΗΣ ,την παράταση των παραστάσεων του.

Πρόγραμμα περιοδείας επόμενων παραστάσεων:

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Σεπτεμβρίου  -Σέρρες – Στρατόπεδο «Κολοκοτρώνη»

σε συνεργασία με την ΕΡΑ Σερρών

κάρτες εισόδου διατίθενται καθημερινά 10.00 – 2.00 στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου “Αστέρια” 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 Σεπτεμβρίου    – Κορμίστα – Προαύλιο σχολείου

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Σεπτεμβρίου          – Πρώτη – Πλατεία «Καραμανλή»

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Σεπτεμβρίου           – Μοναστηράκι – Προαύλιο δημοτικού

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 Σεπτεμβρίου           – Βαμβακόφυτο – Προαύλιο δημοτικού 

ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.30

απο 25/9 έως 30/9 στις 20.00

Η παράσταση προσφέρεται στο κοινό με είσοδο ελεύθερη. Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα, με κάρτα ελεύθερης εισόδου, η οποία θα διατίθεται και στον χώρο πραγματοποίησης της παράστασης 90΄ πριν την έναρξη της.

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στον χώρο. 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Σερρών και την ΚΕΔΗΣ, δημιούργησε για το καλοκαίρι του 2020, την παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά η οποία από 18-8-20 περιοδεύει με μεγάλη επιτυχία  σε όλο τον Νομό Σερρών και στις 23 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά για όσους δεν πρόλαβαν να την δουν στην πόλη των Σερρών στο Στρατόπεδο «Κολοκοτρώνη». 

Το έργο

Ο Λουκάς και ο Σόλων είναι δύο απλοί άνθρωποι, που σατιρίζουν τα κακώς κείμενα της κοινωνίας και προσπαθούν με σχόλια, απόψεις, συζητήσεις να κατανοήσουν τον

παραλογισμό και τον προβληματισμό της σημερινής κοινωνίας. Είναι σαν δύο κλασικοί «Ρωμιοί», που προσπαθούν με πολύ χιούμορ και διαδοχικές κωμικές καταστάσεις να σχολιάσουν την σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα.

Συντελεστές 

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ζλατίντσης

Σκηνικά: Λιάνα Σπυριδωνίδου

Παίζουν: Γιώργος Καρύδας- Παντελής Παπαδόπουλος- Αστέρω Χαριτίδου.

Μαζί τους ζωντανά επί σκηνής τραγουδάει ο Θοδωρής Μπιτζίδης 

Διαβάστε επίσης για την ΚΔΑΠ Δήμου Ν. Ζίχνης: