Στην εκδήλωση Γιαννούλη, παρών ο Κώστας Τσιρογιάννης!

Παρουσία του Πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη, η πολιτική εκδήλωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη.

Κατά τη διάρκειά της γίνει παρουσίαση των προγραμματικών αρχών του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά», καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου.

Υποψήφιοι λοιπόν με τον συνδυασμό «Κοιτάμε μπροστά» είναι οι Κώστας Τσιρογιάννης πρώην δήμαρχος Ροδολίβους, εκπαιδευτικός, ο κ. Θεόδωρος Ακριτίδης αυτοκινητιστής και συνδικαλιστής και ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης εκπαιδευτικός, πρώην πρόεδρος νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ.

Λογικά καλή υποψηφιότητα είναι μόνο αυτή του κ.Τσιρογιάννη, που έχει δώσει απτά δείγματα ικανότητας διοίκησης μιας διετέλεσε για οκτώ χρόνια Δήμαρχος στο Ροδολίβος.

Τι λέει όμως ο ίδιος ο κ. Τσιρογιάννης για αυτή την υποψηφιότητα;

«Με μεγάλη χαρά θέλω να ανακοινώσω, πως αποδέχτηκα τη πρόσκληση του Χρήστου Γιαννούλη να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος νομού Σερρών του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη των αυτοδιοικητικών αρχών.

Αποδέχτηκα αυτή τη πρόσκληση γιατί πιστεύω πως οι δυνατότητες, ειδικά της αυτοδιοίκησης σε επίπεδο περιφέρειας, είναι πάρα πολλές και μπορούν να δώσουν μία ισχυρή ώθηση στις αναπτυξιακές προοπτικές περιοχών που

έχουν υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια όπως η περιοχή του Παγγαίου, όπου ζω, αλλά και η ευρύτερη περιοχή του νομού Σερρών.

Αυτή η ανάγκη, του να ξεφύγουμε δηλαδή από τη μοίρα της καθυστερημένης περιφέρειας, είναι κατανοητή και αποδεκτή απ΄ όλους άσχετα από κομματικούς προσδιορισμούς.

Απ’ αυτή την άποψη η υποψηφιότητα μου αποτελεί την συνέχεια της αυτοδιοικητικής προσπάθειας που επιτελέσαμε ως τοπική δημοτική αρχή,

με τη απλόχερη βοήθεια και την ανιδιοτελή συνεισφορά δεκάδων συμπολιτών μας.

Αποδείξαμε πως όλα μπορούν να επιτευχθούν αν υπάρχει όραμα, σχέδιο και καλή θέληση.

Ο Χρήστος Γιαννούλης δεν είναι κάποιος «παράγοντας» που φυτεύτηκε ως υποψήφιος λόγω κομματικών ή οικογενειακών περγαμηνών.

Είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος, υπερασπιστής των δίκαιων λαϊκών αιτημάτων, γνώστης της αυτοδιοίκησης και πιστεύω πως αξίζει η στήριξή του,

ώστε να αναδειχτεί ένας περιφερειάρχης που θα υπερασπίζεται τα δικά μας συμφέροντα και ανάγκες και θα «ξεκλειδώσει» τις τεράστιες δυνατότητες του αυτοδιοικητικού ρόλου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.»

Μπορεί να μην μας ρώτησε ο Κώστας, για την επιλογή του και ίσως να έκανε και καλά.

Εμείς ξέρουμε καλά και τις δυνατότητες και το μυαλό του και στην τελική δεν έχει και μεγάλη σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη.

Αρκεί να πιάνει τα ..ποντίκια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here