Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: Εμβολιαστείτε για να βοηθήσετε τους γιατρούς του Νοσοκομείου Σερρών

Με μηνύματα  υπερ του εμβολιασμού κύλησε η χθεσινή επίσκεψη του Προέδρου  του Πανελλήνιου Ιατρικού  Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη των Σερρών μετά από πρόσκληση του προέδρου του ιατρικού συλλόγου Σερρών  κ. Άγγελου Βάκαλου.

Μάθαμε λοιπόν πως ο χαμηλός εμβολιασμός και ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να βοηθηθούν οι γιατροί του νοσοκομείου πως ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην  συνάντηση.

Οπότε ναι, όπου είναι χαμηλός ο εμβολιασμός είναι υψηλά τα κρούσματα, οι νοσηλευόμενοι και οι θάνατοι και ναι είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Σερρών.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ιατρών ανέφερε πως τόσο η διοίκηση όσο και οι άνθρωποι υπερβάλλουν εαυτό εδώ και 20 μήνες και πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκουραστούν οι πάντες είναι να εμβολιαστούν οι ανεμβολίαστοι, καθώς οι άνθρωποι οι οποίοι εμβολιάζονται ο ένας στους δέκα δεν έχει άμυνες…

Και είναι σαφές πώς οι εντατικές είναι γεμάτες από ανεμβολίαστους, καθώς όλοι όσοι πεθαίνουν πάνω από 97% είναι ανεμβολίαστοι!

Όσο για την έλλειψη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά κάτι διαρκές, μιας και το εθνικό σύστημα υγείας έχει φτιαχτεί εδώ και αρκετές δεκαετίες και δεν έχει αναμορφωθεί στο ενδιάμεσο.

Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να ευχαριστήσουμε διπλά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μείνανε, οπότε και πάλι η λύση του προβλήματος είναι και πάλι η αύξηση του εμβολιασμού.

Η άποψη πως η κατάσταση είναι κρίσιμη σε όλες τις περιοχές που υπάρχει χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε πως έχουν διαπράξει πολύ κακές υπηρεσίες όσοι υπονομεύουν την προσπάθεια του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ιατρών έχει διαπιστωθεί ότι οι λιγότερο εμβολιασμένοι είναι τα μεσαία μορφωτικά στρώματα, ενώ αντίθετα τόσο τα υψηλά όσο και τα χαμηλά ….εμβολιάζονται!

Φυσικά ο κ.Εξαδάκτυλος θεωρεί πως οι παρελάσεις είναι εφικτό να γίνονται με ανάλογα μέτρα προστασίας, ενώ κατέληξε πως ένα ποσοστό των ανθρώπων θεωρεί ότι ο ιος εφευρέθηκε για να πλήξει το θρησκευτικό και πατριωτικό τους συναίσθημα.
Τόσο καλά είναι τα πράγματα!