Έρχεται στις Σέρρες ο Κώστας Σκανδαλίδης

Τις Σέρρες θα επισκεφθεί την ερχόμενη Κυριακή ο πρώην Υπουργός και φυσικά μεγάλο και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Όπως μάθαμε νωρίς το μεσημέρι ο πρωην υπουργός κ. Σκανδαλίδης θα βρίσκεται στον ΟΡΦΕΑ σε κομματική εκδήλωση, η οποία σαφώς και θα είναι ανοιχτή για το κοινό, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΚΙΝΑΛ, πάντα σύμφωνα με τον Γραμματέα της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τρέντσιο.

Βέβαια το τελικό πρόγραμμα θα το ξέρουμε αύριο μιας και σήμερα το βράδυ θα συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή και θα ανακοινώσει το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σκανδαλίδη.

Όσο για τον Τρέντζιο που ακούμε και δεν βλέπουμε για υποψήφιο στην περιφέρεια, δεν είναι άλλος από το γιό του Κώστα και όπως διαπίστωσα, άξιο …διάδοχο!

Και αν συνεχίσει έτσι, τον βλέπω για …μεταγραφή!

Σε μεγαλύτερη κατηγορία….

Το Κίνημα Αλλαγής Σερρών καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του, την Κυριακή, 24-2-2019, στις 12:00 π.μ, στην αίθουσα του ΟΡΦΕΑ Σερρών (Π. Κωτσόπουλου 12) για να υποδεχθεί, σε μια πολιτική εκδήλωση εν όψει του συνεδρίου του κινήματος, τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρ. Υπουργό Κωστα Σκανδαλιδη.
Στις 11:15 θα δωθεί συνέντευξη τυπου στα ΜΜΕ της περ. Ενοτ. Σερρών, στα γραφεία της Ν.Ε. Π.Α.Σ.Ο.Κ Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here