Εστίαση: Γέμισαν μέχρι και τα καφενεία στις Σέρρες

Αν εξασφαλίσουν και τη νόμιμη άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου…

Με χαμόγελα από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και καταναλωτές πραγματοποιήθηκε η επανεκκίνηση στην εστίαση της πόλης των Σερρών.

Μέχρι και τα παραδοσιακά καφενεία γέμισαν ενώ και οι καφετέριες βρήκαν ευκαιρία με τους αγώνες να ανεβάσουν τους τζίρους τους ήταν «πεθαμένοι» για …καιρό!

Ανάλογο το σκηνικό και στα ουζερί, όπου οι κρατήσεις για ένα «καλό τραπέζι» άλλαξαν και την φιλοσοφία των Σερραίων που επιμένουν να μην κλείνουν τραπέζι και να καταλαμβάνουν το πρώτο ελεύθερο τραπεζάκι…

Ο καλός καιρός στάθηκε σύμμαχος με τους ιδιοκτήτες των μπαρ να αναμένουν δουλειά και το απόγευμα που παραδοσιακά ήταν μειωμένης …κατανάλωσης.

Πάντως μην ξεθαρρεύετε, γιατί ο κορωνοϊός δεν μας έχει αποχαιρετήσει ακόμη, και κατ’ επέκταση για τους ανθρώπους στην εστίαση που αν μη τι άλλο το τελευταίο τριήμερο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αν είναι και μέσα στο πλαίσιο συμμόρφωσης με ό, τι προβλέπει ο νόμος, προκειμένου να εξασφαλίσουν στην εστίαση τη νόμιμη άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου, τότε ποιος στην … χάρη μας!

Δείτε επίσης