ΕΒΖ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ROYAL SUGAR TO ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ;;

Πίσω από την Royal Sugar το ακριβό οικόπεδο;

Κάποιες πληροφορίες θέλουν στους συνομιλητές του υπουργείου να ανήκει η Royal Sugar, η οποία και παλαιότερα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για το –κλειστό εδώ και χρόνια– εργοστάσια των Σερρών.

Ωστόσο, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΒΖ υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει εξοφλήσει πλήρως τη ζάχαρη που αγόρασε την περσινή χρονιά, καθώς το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί προβλέπει την καταβολή ενός υπολοίπου 25% με την παραλαβή και των τελευταίων ποσοτήτων.

«Όταν σε λίγο καιρό παραδώσουμε και τις τελευταίες ποσότητες, θα δούμε αν θα μας εξοφλήσει, οπότε θα φανούν και οι προθέσεις της εταιρείας», σχολιάζουν με νόημα πηγές της ΕΒΖ.

Κάποιες «κακές γλώσσες», μάλιστα, αφήνουν να εννοηθεί ότι πίσω από το ενδιαφέρον για το εργοστάσιο των Σερρών κρύβεται η υψηλή αξία του συγκεκριμένου οικοπέδου 800 στρεμμάτων την οποία εκτιμούν στα 23 εκατ. ευρώ.

Άλλες πληροφορίες μιλούν για επανεμφάνιση στο προσκήνιο του αγγλοαμερικανικού κοινοπρακτικού σχήματος που εκπροσωπείται από τον Χρήστο Φαρμάκη και είχε εκδηλώσει επενδυτικό ενδιαφέρον για την εταιρεία από την περασμένη άνοιξη, μέχρι στιγμής ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Με δύο λόγια στην Ζάχαρη γίνεται ότι και στην κυβέρνηση

Η μάνα χάνει το παιδί και το παιδί την μάνα

Φυσικά ο Τσίπρας και ο Καμμένος και με την περίπτωση της Ζάχαρης μας δείχνουν ότι αν υπάρχει το κατάλληλο κοινό, το δούλεμα μπορεί να μη σταματά και …ποτέ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here