Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο, το Καταστατικό του Φορέα των παραγωγών ενεργειακών φυτών!

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο το ιδρυτικό Καταστατικό του υπό αναγνώριση Φορέα των παραγωγών ενεργειακών φυτών.

Με σκοπό την διεκδίκηση και προαγωγή των συμφερόντων των αγροτών – μελών του ξεκινά την… πορεία του ο Πανελλήνιος Αγροτικός Σύλλογος Καλλιεργητών Ενεργειακών Φυτών με τον διακριτικό τίτλο ΠΑΣΚΕΦ.

Ο Σύλλογος θα έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, όμως ως περιφέρειά του, όπως αναφέρεται και στο Καταστατικό, που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο, είναι ολόκληρη η Ελληνική επικράτεια.

Σημειωτέον ότι στην Προσωρινή Διοικητική Επιτροπή του υπό αναγνώριση Σωματείου συμμετέχουν αρκετοί αγρότες, ενώ συνολικά τα ιδρυτικά μέλη ανέρχονται σε 80 από όλη την Ελλάδα.

«Η δημιουργία του Συλλόγου αποτελούσε βασική μας προτεραιότητα, ώστε να προωθήσουμε τα συμφέροντά μας.

Ξεκινάμε το επόμενο διάστημα αμφίδρομες επαφές και ενημερώσεις με όλους τους αρμόδιους του κλάδου, για τα προβλήματα, τις προοπτικές κ.λπ..

Την Τετάρτη έχουμε το πρώτο μας ραντεβού με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιοκαυσίμων και Βιομάζας Ελλάδος (ΣΒΙΒΕ), κ. Γιάννη Τυχάλα, για να συζητήσουμε όλα τα τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν τον κλάδο», σχολίασε μιλώντας στον ΑγροΤύπο, ο Σερραίος κ. Στέργιος Λίτος, καλλιεργητής ενεργειακών φυτών, πρόεδρος και εκ των πρωτεργατών του Συλλόγου.

Όσο για όλους εμάς περιμένουμε άμεση ενημέρωση τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους …συνεργάτες του!

Γιατί αν μη τι άλλο καλό θα είναι να μας πει, πόσο και σε τι τον βοήθησε η πρώην υφυπουργός, που αν μη τι άλλο ήταν τις περασμένες εκλογές στο εκλογικό της μετερίζι…

Κοίτα Στέργιο να μην οικειοποιηθεί κιόλας την … προσπάθεια!