Η Φωτεινή Τσακίρογλου στη Συμμαχία Σερραίων!

Ονομάζομαι TΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΦΩΦΩ), του Κώστα και της Βάσως Τσακίρογλου. Γεννήθηκα στις ΣΕΡΡΕΣ στις 4 Ιανουαρίου του 1976.

Είμαι Διευθύντρια στο 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Σκοτούσσης και υπηρετώ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ν.Σερρών εδώ και 12 χρόνια.

Είμαι πτυχιούχος της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών.

Το 2000 είχα εκπονήσει διπλωματική εργασία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με θέμα:

«Ψυχοκινητικές διαταραχές στην προσχολική ηλικία» υπό την εποπτεία του Επίκουρου Καθηγητή Κου Σταύρου Λάμπρου.

Είμαι κάτοχος Μάστερ (ΜSc), Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο «Κινησιολογία» του ΤΕΦΑΑ Σερρών-ΑΠΘ, με κατεύθυνση στην ειδική αγωγή και εξειδίκευση στον Σχολικό Εκφοβισμό σε παιδιά με αναπηρίες και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Επίσης, υπήρξα μέλος των Ομάδων Διαχείρισης Πρόληψης φαινόμενων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού και τώρα είμαι υπεύθυνη της σχολικής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού του Νηπιαγωγείου Σκοτούσσης.

Επιπροσθέτως, αρθρογραφώ στην Εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα» για θέματα που αφορούν τον Σχολικό Εκφοβισμό, καθώς και τα παιδιά με αναπηρίες και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Ήμουν εισηγήτρια στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Σχολική Βία και Επιθετικότητα και έχω συμμετάσχει σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν κυρίως την Ειδική Αγωγή,

την Εκπαίδευση Παλιννοστούντων,

τις Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις και την Εφαρμογή των Τ.Π.Ε. στο Σύγχρονο Σχολείο.

Έχω βεβαίωση επάρκειας της νοηματικής γλώσσας, πιστοποίησης δεξιοτήτων και γνώσεων στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), εξειδίκευσης στην εφαρμογή των Τ.Π.Ε. στο σύγχρονο σχολείο και μιλάω άριστα την ΑΓΓΛΙΚΗ γλώσσα.

Είμαι παντρεμένη με τον Καλενδέρη Χριστόδουλο, Εκπαιδευτικό Δημοτικής Εκπαίδευσης και μητέρα 2 παιδιών, 5 και 13 ετών,

με συνεχή συμμετοχή στις συνεδριάσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και διαρκή εθελοντική εργασία στις δράσεις τους.

Η επιθυμία μου για την ενασχόληση με τα κοινά πηγάζει από τη μεγάλη διάθεση μου για κοινωνική προσφορά στις ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες,

αλλά και την Πρόληψη και Διαχείριση περιστατικών Σχολικού Εκφοβισμού και Βίας στα σχολεία του Ν.Σερρών.

Αγωνιζόμενη με εντιμότητα και ανθρωπιά, αλλά και παράλληλα με προοπτική, για έναν ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ, για μια πόλη που να ανταποκρίνεται στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων και που με τη χρήση της Τεχνολογίας και των Πληροφοριών,

αλλά και Ευρωπαϊκών και Εθνικών Προγραμμάτων θα ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ…

Συντάσσομαι στο πλευρό του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ, επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ,

υπηρετώντας το κοινό όραμα για έναν ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ!!!

Η Φωτεινή Τσακίρογλου είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος με τη Συμμαχία Σερραίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here