Γιάντσιος και Κοτρώνης «νύχτωσαν» το Μέρα25!

Είχαμε προχθές την πρώτη προσωρινή συντονιστική επιτροπή του ΜέΡΑ25 Σερρών που συγκροτήθηκε ήδη την Κυριακή και ξεκινάει άμεσα τον προσυνεδριακό διάλογο απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους της εκλογικής περιφέρειας Σερρών.

Η πρώτη συγκέντρωση των μελών και φίλων του Μέρα 25, παρουσία μελών της πολιτικής γραμματείας και της ΟΕΣΚΕ, έγινε το Σάββατο στο Ξενοδοχείο Galaxy και όπως ήδη θα γνωρίζεται ότι τα θέματα ήταν η  εγγραφή νέων μελών.

Παράλληλα σε αυτό με την έναρξη της συνέλευσης, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μελών, για επιτροπές της εκλογικής περιφέρειας Σερρών, η οργάνωση της Εκστρατείας Εγγραφής Νέων Μελών, η ιεράρχηση των σημαντικότερων θεμάτων του Προσυνεδριακού Διαλόγου, η ιεράρχηση των σημαντικότερων θεμάτων της Εκλογικής Περιφέρειας και φυσικά στόχος όλων τους ήταν η καλύτερη και αποτελεσματικότερη πορεία προς το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25.

Έλα όμως που ο άδειος ο τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο, όπου τενεκές για να μην παρεξηγηθούμε είναι στην περίπτωσή μας ένα κόμμα είκοσι ανθρώπων!

Και γιατί το λέω αυτό;

Γιατί στο ΜΕΡΑ 25 δεν είναι πια μόνος του και πρώτος ο γνωστός δικηγόρος κ. Γιάντσιος;

Είναι μέλος και ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υποψήφιος βουλευτής και πρωην ….διάφορα ο κ. Παναγιώτης Κοτρώνης.

Ο κ. Κοτρώνης όπως είπε ο ίδιος, από καιρό σκεφτόταν την κίνησή του αυτή, και αφού διάβασε (αλίμονο) τα κείμενα με τις αρχές του κόμματος , ένιωσε  ότι τον εκφράζουν πολιτικά, και είπε να κάτσει στην ίδια θέση με τον Γιάντσιο.

Θα μου πεις πως γίνεται να είναι μαζί ο Γιάντσιος με τον Κοτρώνη, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.

Πάντως και ο ένας και ο άλλος δεν είναι στα κομματικά όργανα, τα οποία ήδη έχουν διοριστεί για μικρό χρονικό διάστημα από την Αθήνα, μόνο που για το διορισμό αυτό ο κ.Γιάντσιος ήδη έχει κάνει τις παρεμβάσεις του και περιμένει νέα απόφαση από την Αθήνα, μιας και ο ίδιος ήταν πρώτος σε ψήφους στις τελευταίες εκλογές!

Μόνο που στο κόμμα του Βαρουφάκη γίνεται το έλα να δεις ή καλύτερα «εγώ το λέω στον σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του”

Όχι δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη γιατί θα θεωρηθώ εμπαθής, αλλά άλλους καλύτερους και νεότερους δεν είχαν;

Πάντως οι σημερινές επιλογές του κόμματος θεωρώ ότι είναι οι …καλύτερες, άσχετα με τους ψήφους και τις συμπάθειες…

Αλλά έτσι και κάνουν ολοι αυτοί μαζί χωριό να με …γράψετε!

Γιατί απλά δεν γίνεται να είναι δύο αφεντικά μαζί σε ένα περίπτερο!

Ή κάνω λάθος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here