Θα είναι και με ποιον υποψήφιος βουλευτής ο κ. Τάτσιος;

Πληθαίνουν οι φήμες που φέρουν τον πρώην πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ.Τάτσιο, να συμμετέχει στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές . 

Με ποιο κόμμα δεν έγινε ακόμα γνωστό, ακόμα οι γνωρίζοντες ξέρουν πως σε καμία περίπτωση αυτό το κόμμα δεν μπορεί να είναι η Νέα Δημοκρατία.

Πάντως ο ίδιος σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τα πράγματα, καθώς αφού υπενθύμισε τις βασικές αρχές του με τις οποίες ενήργησε, δηλώνει ευθαρσώς ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την αποκατάσταση της αλήθειας για την Μακεδονία.

O κ. Τάτσιος δήλωσε χαρακτηριστικά

«Είναι μια ευθύνη που μας βαραίνει όλους.

Η τετραετία που έρχεται θα είναι κρίσιμη για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Αν γίνει σεβαστή η συμφωνία και δεν υπάρξουν οι κατάλληλες ενέργειες εντός του κοινοβουλίου για την ακύρωση της, τότε θα παγιωθεί με την ένταξη των Σκοπίων στις διεθνείς δομές (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ).

Τώρα πρέπει να δράσουμε. Μετά ίσως είναι αργά.

Τα ποινικά αδικήματα πρέπει να ελέγχονται.

Από εκεί θα αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της προδοσίας της Μακεδονίας. Θα με βρει αρωγό οποιαδήποτε πολιτική προσπάθεια που έχει ως σκοπό την επαναφορά της Πατρίδας μας στην κανονικότητα, μακρυά από αριβιστικές πολιτικές προσωπικές φιλοδοξίες.

Οφείλουμε να στηρίξουμε τον πατριωτισμό, ως έννοια που θα οδηγήσει τη χώρα στην κανονικότητα.

Θέλουμε έναν συνασπισμό καθαρών πατριωτικών δυνάμεων που θα υπηρετήσει την Πατρίδα.»

Και όποιος κατάλαβε …κατάλαβε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here