Ημέρα της Αστυνομίας: Τίμησαν οι Σερραίοι αστυνομικοί τον Άγιο Αρτέμιο

Τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο γιόρτασε προχθές η Ελληνική Αστυνομία και στις Σέρρες.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» ξεκίνησε με την επίσημη δοξολογία που τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ.Θεολόγος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ.Θεολόγου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος ο οποίος ως γιος αστυνομικού προσπαθεί πάντα να είναι δίπλα στο πλευρό της ΕΛΑΣ και να ζητά ανοιχτά βοήθεια από τη κυβέρνηση για τα σώματα ασφαλείας, όπως και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία κ. Κώστας Δινάκης.

Φυσικά το παρών έδωσαν αρκετοί αστυνομικοί όπως και ο Ταξίαρχος και γενικός περιφερειακός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ασημάκης Χριστοδουλίδης, αλλά και ο ο εκπρόσωπος των αστυνομικών υπαλλήλων και εκ νέου πρόεδρος του σωματείου των Σερρών κ. Τάσος Αραμπατζής.

Ο Τάσος ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της κατά τη περίοδο της πανδημίας.

Φυσικά στην εκκλησία βρέθηκαν και αρκετοί απόστρατοι του Νομού μας που στέκονται πάντα δίπλα στη νεότερη και άξια γενιά όπως αναφέρουν γιατί τα χρόνια μπορεί να περνούν αλλά η εμπειρία είναι πάντα απαραίτητη.

Να σημειώσουμε πως η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία, και να συγχαρούμε την πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, να πραγματοποιηθεί η πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος.