Δεν πιάστηκε στον ύπνο η Περιφέρεια: Πεντακάθαρος ο Νομός Σερρών

Ακόμη και σήμερα δεν είδαμε άσπρη μέρα στην πόλη των Σερρών, αν και όλες οι προβλέψεις ήταν σίγουρες και δεδομένες, οπότε συνεχίζουμε να το περιμένουμε…

Μοναδική εξαίρεση στο Νομό μας ήταν το Άγκιστρο, και ο Λαιλιάς, όπως και γύρω από το Σοχό

Ευτυχώς βέβαια οι υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας δεν πιάστηκαν στον ύπνο, όπως στην Αθήνα, μιας και από την Τρίτη ακόμα είχαμε σειρά επιχειρήσεων εκχιονισμού και ρίψη αντιπαγετικού αλατιού σε τμήματα του οδικού δικτύου της Π.Ε. Σερρών.

Την Τρίτη μάλιστα πραγματοποιήθηκε εκχιονισμός στον οδικό άξονα Αγκίστρου-Προμαχώνα, ενώ χθες Τετάρτη τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Π.Ε. Σερρών «ρίχθηκαν στην μάχη», προκειμένου ν΄ αποκατασταθεί η βατότητα σε διάφορα σημεία του νομού, όπου διαπιστώθηκε δυσκολία και επικινδυνότητα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Καθαρίστηκαν και δόθηκαν στην κυκλοφορία οι οδικοί άξονες Ορεινή- Λαϊλιά, Ανω Βροντού, Αχλαδοχώρι-Καρυδοχώρι, Προμαχώνας-Αγκιστρο, Λαγκάδι, Παλαιοκώμη-Ροδολίβους-Πρώτη-Λευκοθέα-Μπάφρα-όρια Νομού Δράμας  και όρια Νομού Καβάλας.

Προφανώς και για τον Σπυρόπουλο η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Σερρών αποτελεί προτεραιότητά

Και φυσικά με την κατάλληλη προετοιμασία δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα…

Άλλωστε εμείς δεν είμαστε …Αθηναίοι!

Και ξέρουμε να βάζουμε αλυσίδες και τις κουβαλάμε μαζί μας, για καλό και για …κακό!