Μπράβο στο τοπικό συμβούλιο Σερρών για τη προσφορά στο ΚΑΑΜΕΑ!

Να πούμε και ένα μπράβο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σερρών που αποφάσισαν να συγκεντρώσουν διάφορα παιχνίδια και να τα παραδώσουν στον κ. Παναγιώτη Γκουβέρη, τον εκπρόσωπο του ΚΑΑμεΑ Σερρών (Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία).

Η προσφορά των παιχνιδιών πραγματοποιήθηκε στο χώρο του γραφείου της Κοινότητας Σερρών, λόγω των ιδιαίτερων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τον Covid-19.

«Η χαρά τους ήταν μεγάλη καθώς μπορέσανε να προσφέρουνε, και να στηρίξουνε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις ανάγκες και το αξιόλογο έργο που επιτελείται στο ΚΑΑμεΑ μας.

Ας κρατήσουμε το φως της πίστης και της ελπίδας στις καρδιές μας, αφήνοντας τη ζεστασιά όλων μας να απλωθεί πάνω στα παιδιά, το προσωπικό και τη Διοίκηση του Ιδρύματος, ώστε να είναι η νέα τους χρονιά πιο φωτεινή και ελπιδοφόρα

Η σκέψη και η αγάπη μας θα είναι πάντα μαζί τους .« αναφέρει ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σερρών Γιώργος Ρίζος.

Μια ακόμα είδηση που πέρασε στα ψιλά είναι και η προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΑΑμεα Σερρών.

Για αυτό το λόγο ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή απέστειλε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασιλική Νάκου, για την προσφορά του στο Παράρτημα ΑΑμεΑ Σερρών με υγειονομικό υλικό.

  • Μάσκες,
  • αντισηπτικά,
  • γάντια
  • αλλά και ρούχα προσφέρθηκαν στο Παράρτημα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τον τόπο μας αναφέρει η η κ. Βασιλική Νάκου.

Μπράβο σε όλους λοιπόν, καθώς φέτος στο ΚΑΑΜΕΑ Σερρών δεν θα μπορέσουν να πούνε και τα καθιερωμένα κάλαντα , ελέω … Χαρδαλιά!

Που όπως φαίνεται έγινε σύμμαχος της μάγισσας Φρικαντέλας, που μισούσε τα κάλαντα, πάντα κατά τον … Ευγένιο Τριβιζά!