Εξασφάλισε ο Καραμανλής 800 χιλιάδες ευρώ για το νοσοκομείο Σερρών

Πολλά ακούστηκαν για την παρέμβαση Καραμανλή για ένα ποσό της τάξης των 800 χιλιάδων ευρώ που εξασφάλισε για το νοσοκομείο μας, έτσι ώστε να πάρει το νοσοκομείο μας μια βαθιά οικονομική ανάσα και να εξασφαλίσει την ομαλή συνέχιση της σίτισης.

Θα μου πεις για ένα λάθος μίλησε ο Φαρμάκης και για δυσκολίες αναφέρθηκε ο Πεγίδης, που δικαιολόγησαν τα …αδικαιολόγητα

Αλλά δυστυχώς χωρίς αυτά τα χρήματα που εξασφάλισε ο κ. Καραμανλής θα είχαμε προβλήματα και θα ξαναφτάναμε σε φορείς , επιχειρήσεις και πολίτες των Σερρών για να συνδράμουν..

Και άκουσον , άκουσον έφτασε και ο Λευτέρης ο Αβραμάκης να μιλήσει για «παρεμβάσεις» την στιγμή που η διοίκηση και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι γνωρίζουν ήδη την ύπαρξη προβλήματος.

Μάλιστα κάνει λόγο πως πρέπει να πάρει τηλέφωνο ή να στείλει επιστολή ένας βουλευτής της πλειοψηφίας, όταν οι ίδιοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν την αρμοδιότητα της αυτοδίκαιης παρέμβασης;

Και συνεχίζει: «Το βέβαιο είναι πως αυτό το σήριαλ των δημοσιευμάτων που αναδεικνύουν παρεμβάσεις τοπικών βουλευτών που επιλύουν ζητήματα τα οποία είναι ήδη εν γνώσει της διοίκησης και των πολιτικών τους προϊσταμένων προβληματίζει σοβαρά το σύνολο των πολιτών προκαλώντας τον κλονισμό της εμπιστοσύνης τους στην κρατική λειτουργία και στο πολιτικό σύστημα.

Ακόμη περισσότερο στις περιπτώσεις που και οι παρεμβάσεις των τοπικών βουλευτών αποτυγχάνουν να λύσουν το πρόβλημα, όπως έχει γίνει επανειλημμένα στο παρελθόν με την μεσολάβηση τους για την πρόσληψη ιατρών στο Νοσοκομείο Σερρών, που τελικά, όμως, δεν ήρθαν ποτέ.

Λευτέρη μου καλό θα είναι να μην μπαίνεις σε χωράφια που έζησες και μάλιστα από την θέση του Αντιπροέδρου της διοίκησης του Νοσοκομείου μας

Και μάλιστα σε εποχές που όχι μόνο δεν έγινε τίποτα για να αντικατασταθούν γιατροί και υγειονομικό προσωπικό, αλλά όταν δεν μπήκε ούτε ένα καρφί στις εγκαταστάσεις του και κούρευαν το γκαζόν ….εθελοντές!

Και μη μου πεις πως ήσουν διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ;

Γιατί σήμερα κάνεις αντιπολίτευση από το …ΣΥΡΙΖΑ!

Τι έγινε;

Μπερδευτήκατε;