Οι Καραμανλήδες δεν λησμόνησαν την Πρώτη Σερρών!

Ο Βουλευτής Σερρών και Υπουργός Κώστας Καραμανλής βρέθηκε το Σαββατοκύριακο εν όψει εορτών στο Νομό Σερρών.

Ο κ. Καραμανλής το Σάββατο επισκέφτηκε διάφορες σερραϊκές επιχειρήσεις ενώ αντάλλαξε ευχές με τις διοικήσεις, εργαζομένους και συζήτησε για την αναπτυξιακή πορεία του νομού Σερρών.

Παράλληλα επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Σερρών.

Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο: «Αυτές τις ημέρες δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την ασφάλειά μας»

Στην Πρώτη βρέθηκε την Κυριακή τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όσο και ο εξάδελφός σημερινός υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Στην παρέα τους αρχικά στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης.

Στην παρέα προστέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Πρώτης κ.Αστρίνης, όσο και ο σημερινός πρόεδρος της κοινότητας Πρώτης κ.Νίκος Μπακάλης, που κάθισαν μαζί τους στην Ταβέρνα του χωριού.

Πάντως δεν το χάρηκαν όλοι τους όσο θα έπρεπε, μιας και στο τραπέζι, ίσα που πρόλαβε να καθίσει ο δικός μας υπουργός, καθότι ήταν γεμάτος υποχρεώσεις, τόσο στην πόλη των Σερρών όσο και σε όλο το Νομό!

Βλέπετε όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, όποιος έχει τα «γένια», έχει και τα …χτένια!

Μόνο που τα «γένια» τέτοιες μέρες και με τέτοιες παρέες είναι τα …καλύτερα!

Όσο για τον πρώην Πρωθυπουργό, που είχε μαζί του και τον νεαρό γιο του Αλέξανδρο φάνηκε να το γλεντά και να δίνει νέο ραντεβού για το άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης και εδώ για τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή

Διαβάστε εδώ για τα ζητήματα Α(θ)λητισμού στις Σέρρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here