«Καθάρισαν» Δομουχτσίδης, Νότας και Κοτσακιαχίδης

Σαρωτική νίκη, με ποσοστό 65%, μπορεί να κατέγραψε η παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με επικεφαλής, τον Δήμαρχο Πυλαίας –Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη των νέων οργάνων, Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας , αλλά ένα μεγάλο πρόβλημα φάνηκε να ανησυχεί όλους τους αυτοδιοικητικούς !

Και μιλάμε για τις συμφωνίες που δίνουν σίγουρες θέσεις στους υποψηφίους τις Θεσσαλονίκης

Δεν πα να είσαι ο καλύτερος; Δε πα να λέγεσαι ο τάδε ή ο δείνα, αν δεν είσαι από την Θεσσαλονίκη πολύ δύσκολα θα κάνεις την ..έκπληξη.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν δεν ζεις σε ένα τόπο, και αν δεν σχετίζεσαι καθημερινά με κάποιους ανθρώπους πολύ δύσκολα μπορείς να μπεις σφήνα στον τοπικισμό.

Αυτά είδε στις προηγούμενες εκλογές της ΠΕΔ ο Κυρίζογλου και έκανε τις απαραίτητες συμμαχίες και κατάφερε να πάει κόντρα στο κατεστημένο και να πάρει την ΠΕΔ, που μέχρι τότε «κατείχε» μόνιμα ο εκάστοτε Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Θα μου πεις και Σέρρες μόνιμα δεν είχε την ΤΕΔΚ ο Δήμαρχος Σερρών;

Και όμως όχι την πρώτη φορά που έγινε η επανάσταση των αμνών ήταν το 1982, όταν πήρε την ΤΕΔΚ από τον Γεωργούλα ο Καρύδας (τότε Δήμαρχος Σιδηροκάστρου) και την άλλη το 1994, όταν έκανε την έκπληξη και πήρε το νομό ο Τσολακούδης (τότε πρόεδρος Σκουτάρεως).

Όχι μόνοι τους φυσικά, αλλά με σκληρές ομάδες αυτοδιοικητικών που δεν καταλάβαιναν κανέναν και τίποτα!

Πάντως στο νέο 25μελές του Δ.Σ της δεύτερης μεγαλύτερης ΠΕΔ της χώρας, κατάφεραν να μπουν από πλευράς πλειοψηφίας και οι δύο παλιοί, μιας και ήταν και στο προηγούμενο συμβούλιο, οι κ.κ. Δομουχτσίδης Φώτης (Δήμαρχος Σιντικής) που κατάφερε και πήρε 52 ψήφους και ο Νότας Δημήτρης (Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά) που πήρε 38 ψήφους.

Με την παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Κεντρικής Μακεδονίας» και επικεφαλής το Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών, κ. Σίμο Δανιηλίδη, που έλαβε 41 ψήφους και 5 έδρες, εξελέγησαν όλοι κι όλοι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι και μεταξύ αυτών κατάφερε να εκλεγεί και ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης (Δήμος Ηράκλειας Σερρών) που πήρε 32 ψήφους.

Από ότι φαίνεται περνάει ακόμα η ..μπογιά του!

Άλλωστε οι τρεις συνεχόμενες θητείες του στην θέση του Δήμου Ηράκλειας, νομίζω ότι μιλάνε από μόνες τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here