Και οι κεντρικές πολιτικές ομιλίες Στη «μάχη» των Σερρών

Και οι κεντρικές πολιτικές ομιλίες

Στη «μάχη» των Σερρών

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα στρατόπεδα των υποψηφίων είναι σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμάζονται πυρετωδώς για την «μάχη» της κάλπης.

Το ενδιαφέρον στρέφεται για αυτή την εβδομάδα προ των εκλογών, στα ντιμπέιτ στα κανάλια, αλλά και στις κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων, που παρουσιάζουν μια επιπλέον ιδιαιτερότητα.

Ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής και ο κ. Στέφανος Φωτιάδης έχουν προγραμματίσει τις ομιλίες τους, την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα!

Στο ντιμπέιτ του τηλε ΕΠΙΛΟΓΕΣ έγινε το απίστευτο

Καμιά κριτική στην δημοτική αρχή

Αν κάποιος περίμενε έστω κάποια κριτική ή να ανέβουν οι τόνοι στο ντιμπέιτ του τηλε ΕΠΙΛΟΓΕΣ , έμεινε λογικά με την …όρεξη.

Κανένας δεν σήκωσε τους τόνους και κανένας δεν τόλμησε να κάνει κριτική στην δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη, αλλά και τον Θόδωρο Αραμπατζή.

Με απόλυτη χαλαρότητα και σε πνεύμα απόλυτης συνεννόησης ακόμα και ο Στέφανος Φωτιάδης, μόνο που δεν έδωσε συγχαρητήρια στην σημερινή δημοτική αρχή,

προσδοκώντας βεβαίως τα όποια οφέλη από τους Σερραίους πολίτες λίγο πριν τις κάλπες.

Που είναι οι παλιές καλές μέρες που φώναζε ολημερίς και ολονυχτίς για την κακιά δημοτική αρχή, για τα πεζοδρόμια και για τα led;

Σφουγγάρι από πλευρά Φωτιάδη στο παρελθόν,

με στόχο την ανάπτυξη και το μέλλον οι παρεμβάσεις του Χρυσάφη,

χαλαρός με μεγάλη αίσθηση ευθύνης ο Αντώνης Γεωργούλας,

ενώ τις εντυπώσεις σε όλες σχεδόν τις ερωτήσεις έκλεψε ο κ.Φαρμάκης.

Καμιά δυσκολία για τον Θόδωρο Αραμπατζή που είδε όλους σχεδόν τους συνυποψηφίους να συμφωνούν με την πολιτική της Δημοτικής Πρωτοβουλίας,

τόσο στην κοινωνική πολιτική, όσο και στον Πολιτισμό, τον αθλητισμό, την Παιδεία , αλλά ακόμα και στην καθαριότητα.

Μοναδική παραφωνία η πρόταση Φωτιάδη για μείωση των τελών στην ύδρευση, που έγινε αντικείμενο «χλευασμού» από το σύνολο των συνυποψηφίων του στο Δήμο των Σερρών.

Από σήμερα τα στρατόπεδα των υποψηφίων συνεχίζουν την προσπάθειά τους, να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επόμενο ντιμπέιτ ,

ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται για αυτή την εβδομάδα και στις κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων, που παρουσιάζουν μια επιπλέον ιδιαιτερότητα.

Ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής και ο κ. Στέφανος Φωτιάδης έχουν προγραμματίσει τις ομιλίες τους την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα!

Ήδη έχει αποφασιστεί η κεντρική ομίλια της Υποψ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ και η προεκλογική εκδήλωση του Συνδυασμού της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/5 στις 7.30μμ,

στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών και είναι η μόνη «κλειστή ομιλία υποψηφίου στο Δήμο των Σερρών.

Εκεί θα παρουσιαστούν το Πρόγραμμα και το Όραμα της ΔΥΝΑΜΗΣ , όπως και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

ορισμένοι από τους οποίους δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους!

Η δημοτική κίνηση «διάβαση πεζών» από την πλευρά της αντί για μια προεκλογική συγκέντρωση κάλεσε απλά τους Σερραίους δημότες σε μια διαφορετική προεκλογική εκδήλωση,

στο καφέ μπάρ «Μπρίκι», την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, σε μια συνάντηση μετα ….μουσικής!

Είναι μία ανοιχτή πρόσκληση γνωριμίας των δημοτών με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Γεωργούλα, καθώς και με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης και είναι συνάμα μία ευκαιρία να ανταμώσουνε όλοι τους λίγο πριν την κάλπη.

Να ενώσουνε τις φωνές τους,

να ανταλλάξουνε σκέψεις και ιδέες για την αυριανή μέρα των εκλογών, την οποία θέλουνε καλύτερη και ομορφότερη και φυσικά για να διασκεδάσουνε ακούγοντας εξαιρετικές μουσικές.

Μιας και πιστεύουνε πως το μέλλον μιας πόλης φτιάχνεται μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις.

Για την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, στις 20:30 το βράδυ, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του επικεφαλής της “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ” και υποψηφίου Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, στην πλατεία Κρονίου.

Θα είναι και η πρώτη ομιλία μετά από χρόνια στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Στο ίδιο σημείο αλλά την επόμενη μέρα Παρασκευή 24 Μαϊου 2019 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του επικεφαλής της ομιλίας του επικεφαλής της “ΣΕΡΡ.Α.Σ.” και υποψήφιου Δημάρχου Σερρών Στέφανου Φωτιάδη στην Πλατεία Κρονίου στις 20.30 το βράδυ.

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα Παρασκευή 24 Μαϊου 2019 θα γίνει και η τελευταία προεκλογική εκστρατεία των συνδυασμών, που θα κλείσει με την κεντρική ομιλία του επικεφαλής της “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

και υποψήφιου Δημάρχου Σερρών κ. Θεόδωρου Αραμπατζή, λίγο πιο πάνω, στην Πλατεία Ελευθερίας στις 21.00 το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here