Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί πια να κρύψει την αποτυχία της για την Ζάχαρη

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί πια να κρύψει την αποτυχημένη πολιτική της και τα κούφια λόγια της για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, που οδήγησαν στο κλείσιμο της, στερώντας εισόδημα από τους παραγωγούς ζαχαρότευτλων και την εθνική οικονομία από ένα στρατηγικό προϊόν.

58 χρόνια μετά την ίδρυση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, της μεγαλύτερης καθετοποιημένης αγροτικής βιομηχανίας της χώρας, και παρά τα όσα στο παρελθόν είχαν διακηρύξει και εκφράσει οι κυβερνώντες ως θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όσα κατ’ επανάληψη είχε δηλώσει ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας για το θέμα της ΕΒΖ σε επισκέψεις του στις Σέρρες και στο εδώ εργοστάσιο της ΕΒΖ, ο εξευτελισμός και ο κατήφορος στον οποίο έχει περιέλθει η ιστορική αυτή βιομηχανία δεν έχει τέλος.

Έχουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες, όσοι παρακολουθούν αδιάφορα ή ενθαρρύνουν το κλείσιμο της μοναδικής μεταποιητικής βιομηχανίας συνδεδεμένης με τον πρωτογενή τομέα,

χωρίς να παίρνουν υπόψη ότι μια τέτοια εξέλιξη οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη εγκατάλειψη, περιθωριοποίηση και ερημοποίηση την Π.Ε. Σερρών και τη Βόρεια Ελλάδα και είναι ένα ακόμη πλήγμα στην οικονομία της χώρας.»

Ποιός τα λέει όλα αυτά;

Μα η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών που ζητά την προστασία των εργαζομένων της Βιομηχανίας που δεν φταίνε σε τίποτα και πρέπει να προστατευθούν..

Μα Άλκη μου εσύ δεν ήσουν προεκλογικά με το ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν συμφωνούσες με τις προτάσεις του;

Τι έγινε τώρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here