Στην κοπή βασιλόπιτας της Διοικούσας Εκλογικής Περιφέρειας των Σερρών: Το φλουρί το κέρδισε ο … Απόστολος

Όπως είναι γνωστό με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρά τα αυστηρά μέτρα εναντίον της πανδημίας η εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας που διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή της Εκλογικής Περιφέρειας των Σερρών.

Και μάλιστα μετά από δύο χρόνια, κατάφεραν να βρεθούν μαζί τόσο τα στελέχη, όσο  και οι φίλοι της τοπικής Ν.Δ. που γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου Elpida ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του κομματικού οργάνου, που θα πρέπει λογικά να γέμισε και τα ταμεία του….

Στην εκδήλωση συμμετείχαν από πλευράς του Νομού μας τόσο ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, όπως και οι τρεις βουλευτές, αλλά και οι πλειοψηφία των Δημάρχων και πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης

Το αστείο βέβαια είναι πως κανένας από όλους αυτούς δεν κέρδισε το φλουρί, που έπεσε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα!

Βλέπετε ο Απόστολος ήταν ανέκαθεν τυχερός ς, ο οποίος αποδείχτηκε και τυχερός της βραδιάς και της χρονιάς ( όπως το έθιμο προστάζει), καθώς κέρδισε το φλουρί.

Απόστολε με το δεξί σου μπήκε και αυτή η … χρονιά;

Εμείς θα ευχηθούμε το νέο έτος να φέρει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες

Και πάνω από όλα τύχη!

Ναι και αυτήν την …χρειαζόμαστε!