Η κ. Κολλια ετοιμάζει…Μετακόμιση!

«Εμείς ήμασταν εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών από την αρχή, δεν στηρίξαμε, δεν ψηφίσαμε, αποχωρήσαμε από την κυβέρνηση και αναδείξαμε την πραγματικότητα.

Ότι το όνομα είναι το βασικό κι όχι μόνο η εθνότητα και η γλώσσα, όπως έβαλε ως δικαιολογία η ΝΔ για να αποστεί από τις υποχρεώσεις της απέναντι στην ιστορία της και απέναντι στο μέλλον», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ανεξάρτητη βουλευτής Σερρών κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, συμπληρώνοντας:

«Αφού «απαλλάχθηκε» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από εμάς, μπορεί τώρα να έχει τη «φιλολογία» της Αριστεράς κι όλα αυτά που βλέπουμε.

Έμειναν πολλά που εμείς θα μπορούσαμε να σταματήσουμε, σας φέρνω το παράδειγμα του χθεσινού Τούρκου βουλευτή και σας θυμίζω μόνο πόσο χάρηκαν οι Τούρκοι, όταν έφυγε ο Πάνος Καμμένος από το Υπ. Εθνικής Άμυνας.

Φοβάμαι οποιαδήποτε παραπέρα συμφωνία μπορεί να κάνει αυτή η κυβέρνηση και ποιες συνεννοήσεις μπορεί να κάνει με την άλλη πλευρά.»

Αναφορικά με τις πληροφορίες, που ήθελαν την Τουρκία να είναι τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ το 2021, η κ. Κόλλια Τσαρουχά απάντησε:

«Έχουμε πολλές άλλες χώρες που θα μπορούσαμε να τιμήσουμε στη ΔΕΘ, πιο φίλα προσκείμενες στη χώρα μας και μας βοηθούν και έχουμε καλύτερη εμπορική συνεργασία.»

Ενώ σε ερώτηση για τον σκοπό και τη χρησιμότητα του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, η κ. Κόλλια Τσαρουχά απάντησε:

«Φάνηκε γιατί έγινε το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έγινε για να μην έχει την αίγλη, τη δύναμη ή την παρεμβατικότητα το Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, προς όφελος των ΑΝΕΛ και των πεποιθήσεων που έχουν οι ΑΝΕΛ.

Για να μην έχει η Κόλλια τη δυναμική που θα μπορούσε να έχει στο υπουργείο.

Προφανώς δεν μπορώ να στηρίξω την κ. Νοτοπούλου, αφού στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως και οι ΑΝΕΛ δεν στηρίζουν κανένα άλλο υποψήφιο ή συνδυασμό, που έχει τέτοιες θέσεις».

Από ότι φαίνεται η κ. Κόλλια ετοιμάζει την μετακόμισή της στην Θεσσαλονίκη, μόνο που το θέμα δεν είναι η ίδια αλλά οι ….ΑΝΕΛ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here