Μεγάλη μέρα για τον Κώστα Μπούμπα

Μεγάλη μέρα για τον Κώστα Μπούμπα

Σήμερα ο επικεφαλής του κόμματος Ελληνική Λύση κ. Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφτηκε το Δήμο Αμφίπολης μετά από πρόσκληση του δημάρχου για την ανάδειξη και την αξιοποίηση του μνημείου.

Τη συνέχιση των ανασκαφών στον Τύμβο Καστά ζητούν οι κάτοικοι της Αμφίπολης διότι όπως λέει και ο νέος Δήμαρχος «υπάρχουν και άλλοι τάφοι στο λόφο Καστά και δεν έχουμε μάθει ακόμη τι κρύβουν».

Μιλώντας στο Radio North 98 ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής τόνισε το κοινό αίσθημα των κατοίκων της περιοχής και μίλησε για το «κίνημα των φτυαριών», επισημαίνοντας ότι οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν τα φτυάρια στα χέρια και να πρωτοστατήσουν στις ανασκαφές.

«Θα προχωρήσουμε σε διαμαρτυρία πιθανότατα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου με το «κίνημα των φτυαριών» για να δείξουμε και εμείς και οι κάτοικοι του Δήμου Αμφίπολης ότι μπορούμε να προβούμε και από μόνοι μας έστω σε μια διαμαρτυρία που θα δώσεις ένα έναυσμα για να ξεκινήσει επιτέλους και πάλι η ανασκαφή» αναφέρει ο κύριος Φρανστανλής.

Όσο για τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι έχει εξασφαλιστεί κονδύλι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ και 1 εκατ. ευρώ μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος INTEREG.

Τα χρήματα αυτά αφορούν την αναστήλωση του μνημείου το οποίο αποτελεί και προϋπόθεση για τη συνέχιση της αρχαιολογικής έρευνας και ήδη ξεκινά η απαλλοτρίωση 400 στρεμμάτων στη γύρω περιοχή από το λόφο Καστά.

Πάντως μιας και μίλησα για την Αμφίπολη

Να σημειώσουμε οτι ο κ.Βελόπουλος είναι ο πρώτος πολιτικός που ξεναγήθηκε από τον νέο Δήμαρχο, μιας και ο κ. Φραστανλής δεν ήταν παρών στην επίσκεψη των τεσσάρων υπουργών της σημερινής κυβέρνησης στο λόφο Καστά.

Το απόγευμα ο Κυριάκος Βελόπουλος παρευρέθηκε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του νεοκλεγέντος βουλευτή Σερρών Κώστα Μπούμπα στις Σέρρες (οδός Σελεύκου 3).

Ο Κώστας Μπούμπας με ανάρτηση του ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους που τον τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου.

Συγκεκριμένα ευχαρίστησε

  • τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο ,
  • τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Απόστολο Αβδελά ,
  • τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Χήτα
  • καθώς και όλους τους Σερραίους και τις Σερραίες που παρευρέθηκαν.

«Εγώ και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα είμαστε κοντά στον Σερραϊκο λαό» κατέληξε ο βουλευτής Σερρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here