Γενικό Νοσοκομείο Σερρών: Στη διάθεση του η Κλινική «Ευθυμίου»!

Διάβαζα σήμερα πώς το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θα διαθέσει τις υπερσύγχρονες υποδομές του, το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του και τους κορυφαίους ιατρούς του στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας και η αλήθεια είναι πως …ζήλεψα!

Η κλινική Ευθυμίου στα δύσκολα έδωσε το παρών!

Άδικα όμως, καθώς ένας δικός μας άνθρωπος, η Νέλλη Ευθυμίου έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και με αίσθημα προσωπικής ευθύνης και προσφοράς διέθεσε 15 κλίνες της Κλινικής «Ευθυμίου» για την νοσηλεία non- covid ασθενών του Γ.Ν .Σερρών .

Και μάλιστα με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους στενούς της συνεργάτες και το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής της

Κορίτσι μου πραγματικά μας συγκίνησες!

Μπράβο!

Ακάθεκτος ο κορωνοϊός στο Νομό Σερρών

Συνεχίζει ακάθεκτος ο κορωνοϊός στη Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, με την ημερήσια καταγραφή από το ιατρικό δελτίο του ΕΟΔΥ να μας δείχνει πως ο ιός συνεχίζει να κινείται σε πολύ υψηλές ταχύτητες, τόσο σε κρούσματα, όσο και σε νοσηλευομένους.

Μάλιστα δεν έχουμε μόνο τους δικούς μας αλλά και ασθενείς από την Δράμα!

Από σήμερα μάλιστα για να μπει κάποιος στο Νοσοκομείο μας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κρούσμα Covid-19, θα πρέπει να περάσει από μια ειδική κατασκευή και μια στρατιωτική σκηνή.

Για πολεμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο μιλάει και το σωματείο του Νοσοκομείου ο «Άγιος Λουκάς», που χρόνια τώρα παλεύει για καλύτερες συνθήκες εργασίας στο χώρο εργασίας του.

Σήμερα , ακόμα περισσότερο, το σωματείο παλεύει να υπερασπισθεί την ανθρώπινη ζωή, με έργα όμως και όχι με υποσχέσεις, ζητώντας από το Υπουργείο να εξελιχθεί σε νοσοκομείο μας σε νοσοκομείο αναφοράς, όπως επίσης ζητά να προχωρήσουν άμεσα οι προσλήψεις και η ενίσχυση της ΜΕΘ, καθώς επίσης και η επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Φυσικά δεν ξεχνά την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, όλων των ειδικοτήτων και την ένταξη ΤΩΡΑ όλων των εργαζομένων στον χώρο της υγείας στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα

Τούτη την ώρα μας λέει, οφείλουμε η υπεράσπιση της Ανθρώπινης Ζωής να μας βρει με έργα και όχι με υποσχέσεις, καθώς ο Covid-19 είναι πάνω από τις δυνάμεις μας, αλλά μέσα στις δυνατότητές μας, εάν λειτουργήσουμε βάσει σχεδίου, μπροστά από τον ιό και όχι ακολουθώντας τον…

Να θυμίσω απλά πως τα τελευταία χρόνια ο «Άγιος Λουκάς», ήταν από τους λίγους συλλόγους που ήρθαν σε αντιπαράθεση για τις απόψεις τους με όλους και όλα, για την βελτίωση των συνθηκών στο νοσοκομείο μας και από ότι βλέπω έτσι και θα …συνεχίσουν!

Διαβάστε επίσης για τη Νέλλη Ευθυμίου

Διαβάστε επίσης για το Νοσοκομείο Σερρών