Γενικό Νοσοκομείο Σερρών: Συναγερμός για την θωράκισή του

Έγινε η διαδικτυακή σύσκεψη για το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και αποφασίστηκε συναγερμός για την θωράκισή του.

Συναγερμός αποφασίστηκε για την θωράκιση στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, στη διαδικτυακή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και οργάνωσε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π. Ε. Σερρών και πήραν μέρος 15 Σωματεία, Σύλλογοι, εκλεγμένα μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, με θέμα την επικίνδυνη κατάσταση του συστήματος υγείας στην κρίση της πανδημίας.

Οι φορείς που πήραν μέρος αποφάσισαν να συμβάλουν με πρωτοβουλίες και δράσεις, να αναδείξουν το ότι πρέπει να παρέμβουν ΤΩΡΑ, συλλογικά, για την προστασία της υγείας και της ζωής τους σε συνθήκες πανδημίας και οικονομικής κρίσης.

Γιατί καμιά ανθρώπινη ζωή δεν πρέπει να μπει σε κίνδυνο.

Για να μην είναι πολύ αργά, πρέπει από τώρα να σημάνει συναγερμός, για την θωράκιση του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας, των Περιφερειακών Ιατρείων, με μαζικά τεστ σε εργαζόμενους, σχολεία, με προστασία των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων που πλήττονται λόγω της πανδημίας, με πρόληψη και φροντίδα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, με δράσεις αλληλεγγύης στους συμπολίτες που χρειάζονται βοήθεια.

Η έκδοση του ψηφίσματος θα δημοσιευτεί σύντομα.

Αποφασίστηκε κινητοποίηση στο χώρο του Νοσοκομείου την Πέμπτη 12 Νοέμβρη και Συνέντευξη Τύπου και η κατάθεση του ψηφίσματος σε Αντιπεριφέρεια, σε Δήμους και σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Διαβάστε επιπλέον για το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών: