Παντελής Μπόζης: Υπάρχει μόνο ένας κερδισμένος, ο Δήμος μας, ο Δήμος Ν. Ζίχνης!

Ο συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» του υποψήφιου δημάρχου Παντελή Μπόζη ολοκλήρωσε τη Παρασκευή, το πρόγραμμα ομιλιών του στα 20 χωριά του δήμου Ν.Ζίχνης.

Ο κ.Μπόζης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε το Μανδήλι, Αγιοχώρι, Μεσορράχη, Δήμητρα, Μύρκινο, Μαυρόλοφο, Αγριανή, Σ.Σ. Αγγίστας, Λευκοθέα, Αναστασιά, Άγιο Χριστόφορο, Ν.Πέτρα, Θολό, Σφελινό, Σκοπιά, Γάζωρο, Μυρίνη, Δραβίσκο, Αλιστράτη.

Παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και δεσμεύτηκε για την υλοποίησή του.

Τη Παρασκευή ο κ. Παντελής Μπόζης πραγματοποίησε τη τελευταία ομιλία του στην στην Ν.Ζίχνη.

Η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης, μέσα σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Μπόζης φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και φυσικά όλο τον κόσμο που έδειξε την στήριξή του από την πρώτη στιγμή.

Τέλος ο κ.Μπόζης κάλεσε όλους του δημότες του δήμου Ν.Ζίχνης, να τον εμπιστευτούν και να δώσουν στην «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» ισχυρή εντολή, προκειμένου να εργαστεί για το κοινό καλό και την πρόοδο του δήμου Ν.Ζίχνης.

Κάτι που το κατάφερε τη Κυριακή των Εκλογών

Όταν το 2002 ο κ.Δάιρετζης έχανε με 65% από τον κ. Σαμαρτζά όλοι κορόιδευαν τον Ανδρέα , αλλά τα επόμενα χρόνια φάνηκε ότι είχαν άδικο.

Βέβαια όλοι τον τίμησαν, αλλά δεν θα μπορέσει η παράταξή του να συνεχίσει το έργο του.

Μιας και Δήμαρχος εξελέγη ο κ. Παντελής Μπόζης με την πρώτη και από την πρώτη Κυριακή!

Όταν το έγραψα πριν δύο μήνες κοντέψαμε να σκοτωθούμε τόσο με τον Ντώνε, όσο και με τον κ. Τζελέπη που τον είχε υπό την προστασία του.

Από ότι φαίνεται οι βουλευτές μας δεν κατάλαβαν πως όποιος μπερδεύεται με το πίτουρα τον τρώνε οι …κότες!

Γιατί αυτό έπαθε και ο Ντώνες.

Πήγε πολύ κοντά στον Μιχάλη και …κάηκε!

Παρατίθεται εδώ η δήλωση νίκης του κ. Παντελή Μπόζη

«Δημότες του Δήμου Ν. Ζίχνης


Σας ευχαριστώ όλους, για την ισχυρή εντολή που δώσατε στο συνδυασμό μας «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και μας αναδείξατε νικητές, από την πρώτη Κυριακή στις εκλογές της 26ης ΜΑΙΟΥ 2019!

Θέλω να ευχαριστήσω, όλους τους υποψήφιους, από όλους τους συνδυασμούς, για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν, σ’αυτή τη δύσκολη και πολύμηνη προεκλογική περίοδο!

Από το Σεπτέμβριο, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου και οι 27 Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και οι Τοπικοί, θα κληθούμε να συνεργαστούμε, για το καλό του Δήμου μας, έχοντας ως κοινό γνώμονα, την αγάπη για τον τόπο μας και την ισχυρή θέληση, για προκοπή και ανάπτυξη!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συνεργάτες μου, για την έντιμη και αξιοπρεπή στάση τους απέναντι στους ψηφοφόρους!

Για μένα, όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, όσοι έχουν εκλεγεί και όσοι δεν τα έχουν καταφέρει, έχουν την ίδια συμμετοχή σ’αυτή τη μεγάλη και ξεκάθαρη ΝΙΚΗ!

Σ’αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι!

Υπάρχει μόνο ένας κερδισμένος…ο Δήμος μας…ο Δήμος Ν. Ζίχνης!

Με εκτίμηση

Παντελής Μπόζης Δήμαρχος Νέας Ζίχνης!

Διαβάστε εδώ τις θέσεις του κ. Μπόζή για το Δήμο Νέας Ζίχνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here