Το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες: «Η ΑΠΕΙΛΗ» και «Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ και ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ»

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς μας φίλους εδώ και 16 συνεχή χρόνια, αποφάσισε να ζωντανέψει επί σκηνής αυτό το σπουδαίο διδακτικό μύθο, γιατί μέσα από τους “ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΩΠΟΥ” και τις λίγες αράδες που σώζονται ακόμα και σήμερα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η σοφία του ΛΑΟΥ μας!

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ο κλασικός τεμπέλης και ο εργατικός ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ θα μάθουν στην παρέα τους, που αποτελείται από την πονηρή ΑΛΕΠΟΥ, το πεινασμένο ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ, τη φωνακλού ΚΑΡΑΚAΞΑ, τον ήσυχο ΓΑΪΔΑΡΑΚΟ, τον Βασιλιά των Ζώων ΛΙΟΝΤΑΡΙ, τον πάντα πιστό ΣΚΥΛΟ, τον χορευταρά ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΟ, πως να αναπτύξουν την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο ζωικό τους βασίλειο.

Φυσικά όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε μέσα από πολύ γέλιο, μουσική, χορό και τραγούδι. Στο Θέατρο του Ορφέα την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι & στις 5:30 το … απόγευμα!
Μια μουσική παράσταση για μικρούς αλλά και για μεγάλους..

Βέβαια δίπλα στα «Αστέρια» υπάρχει «Η ΑΠΕΙΛΗ» της Άρτεμης Μουστακλίδου. 

Το άνθος του Γιαλού | Viva.gr

Η παράσταση που ενθουσίασε το κοινό της Θεσσαλονίκης, έρχεται στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών για 2 μόνο παραστάσεις στις 12 και 13 Μαρτίου. 

Μια προφητική μαύρη κωμωδία που με έναν απροσδόκητα κωμικό τρόπο μιλά για τα θέματα που μας απασχόλησαν, μας απασχολούν και δεν λένε να πάψουν…

Με την παράσταση να μην συστήνεται για νέους κάτω των 16 ετών….

Παίζουν η Ιωάννα Λαμνή και ο  Γιάννης Μόχλας σε σκηνοθεσία του  Στάθη Μαυρόπουλου

Όσοι πιστοί….

Προσέλθετε!