Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την υλοποίηση της ΟΠΕΡΑΣ «Διδώ και Αινείας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την υλοποίηση της ΟΠΕΡΑΣ «Διδώ και Αινείας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το γραφείο Πολιτισμού ευχαριστεί όλους όσους εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν, εργάστηκαν και κουράστηκαν για την υλοποίηση της ΟΠΕΡΑΣ «Διδώ και Αινείας» που πραγματοποιήθηκε στο Ζινζιρλί Τζαμί, στις 3 Νοεμβρίου 2019.

Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε με όλους εσάς τον ενθουσιασμό μας για αυτή τη διοργάνωση, που πραγματικά θεωρούμε ότι είναι από τις καλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που υλοποιήθηκαν στον Ν. Σερρών .

Η πραγματοποίηση δε, στο Ζινζιρλί Τζαμί, ένα μέρος που ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του, την αίσθηση που σου δημιουργεί όταν βρίσκεσαι εκεί, αίσθηση διαύγειας, φωτός, αποτελεί για εμάς πνευματική ανάταση και ευχαρίστηση!!

Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε:

  1. Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και

ιδιαίτερα την πρόεδρο Άννα Μυκωνίου, για τις ενδιαφέρουσες και εξαιρετικές επιλογές των πολιτιστικών εκδηλώσεων που επιλέγει και για την άριστη συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Προσδοκούμε την επόμενη εκδήλωση!

  1. Την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών, την κ. Μαλαμίδου, τον ακούραστο κ. Μπονόβα και όλους τους φύλακες της Εφορείας, που με δοτικότητα, συνέπεια, ευγένεια, προθυμία και πέραν του εργασιακού τους χρόνου (όπως κι εμείς άλλωστε) έκαναν τα πάντα για την εκδήλωση αυτή!

Τον Δήμο Σερρών, για την συμβολή του, την προθυμία του, την παραχώρηση και μεταφορά καθισμάτων και ιδιαίτερα την κ. Σωτηρία Πάνου, τον κ. Γιώργο Καδή και τον κ. Γιαντσίδη!

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here