Πλημμύρα Σέρρες: Στο έλεος του Θεού ακόμα οι κάτοικοι της Σιγής!

Τις απόψεις του και τις απορίες του εκφράζει ο Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σερρών Βασίλης Τερζής σχετικά με τις «ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ» της περιοχής των Αγίων Αναργύρων και τις «Σιγής» από την υπερχείλιση του χειμάρρου των Αγίων Αναργύρων στις 21 Ιουνίου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της «αντιπολίτευσης» τονίζει μεν την βοήθεια των υπηρεσιών του Δήμου Σερρών και της ΔΕΥΑΣ στους κατοίκους που επλήγησαν, όμως εκφράζει την απορία του για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στην καταβολή των βοηθημάτων, όταν στις πρόσφατες πλημμύρες στην Εύβοια, σε πολύ μεγαλύτερη έκταση, ήδη δόθηκαν τα πρώτα βοηθήματα (600€ ανά πληγέντα), ενώ έχουν καταγραφεί ήδη οι ζημιές και δρομολογείται να δοθεί και το τελικό βοήθημα (έως 6.000€) ανά νοικοκυριό.

Η αλήθεια όμως όπως συνήθως βρίσκεται κάπου στην μέση

Είναι αλήθεια ότι χτες που επισκεύτηκα την περιοχή της Σιγής, αλλά και τον οικισμό πίσω από το Ξενία διαπίστωσα πως όλες οι εργασίες από πλευράς Δήμου Σερρών βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν.

Δεν υπάρχει κανένας εργολάβος από πλευράς Δήμου Σερρών, για να προχωρήσει σε αποκαταστάσεις ασφαλτόστρωσης, αλλά και αποκατάστασης του χώρου.

Μοναδικός εργολάβος που υπήρχε στο χώρο, ήταν ένας που προσελήφθη από ιδιώτη, που «έκλεισε» το δρόμο στο υποτιθέμενο πάρκο, το οποίο όμως παραμένει στην ιδιοκτησία του, καθώς ο δήμος δεν του έχει καταβάλει όπως έμαθα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο την σχετική αποζημίωση για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου του!

Και μετά θέλουμε να λεγόμαστε …Ευρωπαίοι;

Βρε εδώ και τέσσερις τετραετίες αν δεν μπορέσατε να αποζημιώσετε είκοσι τετραγωνικά γης δεν είστε για …σκότωμα;

Και μετά μου θέλετε και πάρκο.

Τρομάρα σας…

Ποια τα επόμενα βήματα για τη γέφυρα του Τσέλιου

Τι να το κάνω που δόθηκε στην κυκλοφορία για τα οχήματα βάρους η γέφυρα του «Τσέλιου» στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων;

Διαπίστωσε ή δεν διαπίστωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών και η «Εγνατία Οδός ΑΕ» προβλήματα στον φέροντα οργανισμό της γέφυρας;

Μπορούμε να μάθουμε αν και πότε θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη στατική επάρκεια ή και την αποκατάστασή της και τελικά ποιος θα ελέγξει αν το δικό μου αυτοκίνητο είναι τριών ή τεσσάρων τόνων;

Αναβολή της SEREXPO: Τι ζητάει το Επιμελητήριο Σερρών!

Διαβάστε εδώ για Σέρρες: Αργά θυμήθηκαν το κέντρο καταπολέμησης των κουνουπιών!