ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ: ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ: ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

Μπορεί να ήταν φαντασμαγορική, λαμπερή και συνάμα ζεστή και συγκινητική η τελετή έναρξης της Πολιτείας των Ευχών.

Μπορεί ο δήμαρχος κ.Αγγελίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Τερζής και τα μουσικά σύνολα του Δήμου Σερρών με την χορωδία του 5ου Γυμνασίου, να έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημα της έναρξης της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής, στην πόλη των Σερρών.

Μπορεί πολλά πυροτεχνήματα, χιλιάδες λαμπιόνια, γιορτινές μελωδίες και παιδικά χαμόγελα, να συνέθεσαν πραγματικά ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Και μπορεί υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της ΚΕΔΗΣ και του μουσικού προγράμματος των χορωδιών, οι παρευρισκόμενοι να παρακολούθησαν την τελετή έναρξης, να περιηγήθηκαν στο σπίτι του Santa Claus, στο εργαστήρι σοκολάτας, και στο σπιτάκι δραστηριοτήτων, ενώ οι μικρότεροι να διασκέδασαν στο Παγοδρόμιο και στο Λούνα Παρκ.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ λίγοι οι θεατές στην πολιτεία των ευχών.

Θες το πολύ κρύο, θες η ελλιπής διαφήμιση για την τελετή έναρξης, θες η κακή επιλογή του καλλιτέχνη που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει για την τελετή έναρξης,

αδικήθηκε η όλη εκδήλωση..

Βέβαια τη συνέχεια οφείλουμε όλοι μας να την κάνουμε καλύτερη και φυσικά …μαζικότερη.

Γιατί ο αγώνας για το στήσιμο της, ξέρω καλά ότι είναι και μεγάλος και συνεχής.

Και από τον διοργανωτή την ΚΕΔΗΣ και από τον Βέρρο και από όλη την δημοτική παράταξη, που αν μη τι άλλο, ήταν παρόντες όλοι τους τουλάχιστον στην τελετή έναρξης.

Εγώ θα πω σαν γείτονας ένα μεγάλο μπράβο σε όποιον έκανε τον στολισμό, που ήταν αν όχι άριστος, πολύ κοντά στο άριστο και θα παρακαλέσω όλους τους Σερραίους να πάνε να ζήσουν την «Πολιτεία των ευχών»

Γιατί αυτή η πολιτεία, είναι όλων των Σερραίων

Όλων όσων θέλουν αυτή η πόλη να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here