Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων ρωτά την Δημοτική αρχή: Πότε θα γίνουν τα γραφεία εξυπηρέτησης πολιτών;

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Κατιρτζόγλου Βασίλειο οι δημοτικοί σύμβουλοι  της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, ρωτούν πότε θα γίνει η υλοποίηση της προεκλογικής υπόσχεσης, σχετικά με την ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών σε κάθε χωριό και γειτονιά

Ρωτάνε οι σύμβουλοι πότε θα υλοποιήσει η Δημοτική αρχή την προεκλογική αυτή υπόσχεση για ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά;

Σας υπενθυμίζουμε, λένε στην επιστολή τους, την προεκλογική σας υπόσχεση, που συμπεριλαμβάνεται και στα «20 συν 1 βασικά σημεία» του προεκλογικού σας προγράμματος, όπως ακριβώς την έχετε διατυπώσει:

«Ιδρύουμε το Γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά του Δήμου, όπου οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες του Δήμου για έκδοση πιστοποιητικών, βεβαιώσεων κ.λπ. καθώς και άμεση απόκριση του Δήμου σε αυτά τα αιτήματα». 

Παρακαλούμε όπως απαντήσετε εγγράφως, σεβόμενος τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 9. 

Διαβάστε επίσης για τη ΔΕΥΑΣ: