Με την σύμπραξη Επιμελητηρίου, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και Δήμου Σερρών: Πέτυχε η πρώτη συναυλία του καλοκαιριού και της SEREXPO

Το βράδυ της Κυριακής στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», έγινε η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Το επιχειρηματικό κέντρο άνοιξε τις αγκάλες του και υποδέχτηκε εκατοντάδες Σερραίους , ενω την διοργάνωση είχε το Επιμελητήριο , η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο Δήμος Σερρών και η ΚΕΔΗΣ.

Όλο μαζί διοργάνωσαν από κοινού την μουσική βραδιά με τους SERRES VOICES  και έδωσαν το στίγμα της σύμπραξης και της συνεργασία τους, ενόψει της SEREXPO , που θα διεξαχθεί από τις 21 εως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς , ως οικοδεσπότης της βραδιάς, ευχαρίστησε τους Σερραίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στη συναυλία καθώς και τους SERRES VOICES για την όμορφη βραδιά που προσέφεραν ,στον μοναδικό χώρο του Επιχειρηματικού Κέντρου.

Να ευχηθούμε και η συνεργασία να παραμείνει προς όφελος όλων των Σερραίων και φυσικά να επεκταθεί έτσι ώστε να ζήσουμε και άλλες …εμπειρίες!

Άλλωστε δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους

Σωστά;