Οι Σερραίοι Αγρότες στον Υπουργό Μάκη Βορίδη!

Οι Σερραίοι Αγρότες στον Υπουργό Μάκη Βορίδη!

Δεν ξέρω την άποψη του καθενός από σας για την Συμφωνία των Πρεσπών , αλλά η άποψη του Κυριάκου είναι πως πρόκειται για μια αρνητική συμφωνία για την Ελλάδα

Αυτό είπε προχθες κατά την ομιλία του στο επίσημο δείπνο της Πολιτιστικής Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια αρνητική Συμφωνία για τη χώρα μας, όμως δεν θα προσβάλω το εθνόσημο, ούτε και θα εκθέσω τη χώρα σε περιπέτειες» τόνισε ο Πρωθυπουργός.

«Χωρίς να ρισκάρουμε την παραμικρή αποσταθεροποίηση θα παρακολουθούμε στενά τις υποχρεώσεις των γειτόνων μας, την ανταπόκριση των γειτόνων μας στις υποχρεώσεις τους.

Και προφανώς την επίλυση των εκκρεμοτήτων με πρώτη αυτή της προστασίας των μακεδονικών προϊόντων. Αυτό επιτάσσει σήμερα ο ρεαλιστικός, ο αληθινός πατριωτισμός» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε στην ομιλία του υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας, υπογραμμίζοντας πως «η Ελλάδα είναι υπέρ του ευρωπαϊκού δρόμου των Δυτικών Βαλκανίων όχι μόνο γιατί αυτό μετατρέπει την προοπτική σε παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή, αλλά και γιατί είναι δημοκρατικός μοχλός πίεσης για τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό των γειτόνων μας και για την επίλυση των διμερών μας θεμάτων».

Την δική μου άποψη την γνωρίζεται όλοι όσοι με διαβάζεται.

Και σύμφωνα με αυτή, από την στιγμή που οι Σκοπιανοί δεν τήρησαν ποτέ την συμφωνία, εμείς έχουμε υποχρέωση να την καταγγείλουμε.

Όλα τα άλλα είναι …πολιτικάντικα!

Την ίδια άποψη με εμένα στο ζήτημα έχουν και οι περισσότεροι Έλληνες και ένας από αυτούς είναι και ο Βορίδης, τον οποίο είδαν οι Σερραίοι αγρότες χθες στην Αθήνα.

Ομιλητής στο AgriBusiness Forum ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης

Εκεί ο κ. Βορίδης τους υποσχέθηκε πως θα μας επισκεφθεί την πόλη μας στις 31 Οκτωβρίου στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum, στο οποίο όπως ίσως θα γνωρίζεται, θα είναι και ομιλητής .

Ένα Forum που δίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη των Σερρών και όπως και το 1ο, το 2ο AgriBusiness Forum 2019, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και επικεντρώνεται στον εκσυγχρονισμό και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφικής αλυσίδας για την παραγωγή, την επεξεργασία και την διανομή γεωργικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας στην ψηφιακή εποχή.

Θα μου πεις εδώ ακόμα κάποιοι πάνε με τον …Αραμπά;

Σωστά, μόνο που η ανάπτυξη δεν θα έρθει για …όλους!

O Στέργιος Λίτος με τον Γιάννη Τουρτούρα δήλωσαν μετά την επίσκεψη στον υπουργό

«Θέλω επι τη ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Υπουργό Μάκης Βορίδης, που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι θα είναι κοντά μας να ακούσει και να προτείνει λύσεις που θα ανακουφίσουν και θα δώσουν μια νέα δυναμική στον αγροτικό κόσμο. Επι τέλους έχουμε έναν άξιο συνεργάτη στην προσπάθεια μας και όχι δυνάστες που το μόνο που κατάφεραν ήταν να επιβάλλουν εκδικητικά μέτρα.
κ. Υπουργέ, καλή δύναμη. Αποσκοπούμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία και σε διαρκή γόνιμο διάλογο κατά τη διάρκεια της θητείας σας».

Διαβάστε περισσότερα στο Ελεύθερο Βήμα Σερρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here