ΣΕΡΡΕΣ: ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ Η ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ!

Δεν ξέρω αν διαβάσατε ένα πολύ ωραίο σχόλιο για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την φημολογία για πολιτικές μεταγραφές αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων που έκανε με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο το στέλεχος του Σύριζα Σερρών κ Ηλίας Καμαργιάννης

Τι λέει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές μεταγραφές;

«Αλγεινή εντύπωση προκαλούν στο Σερραϊκό λαό τα όσα ακούγονται για μετακινήσεις Δημοτικών Συμβούλων και πιθανόν και Αντιδημάρχων, που έχουν βάλει πλώρη για άλλες Παρατάξεις, γιατί βλέπουν το καράβι να γέρνει και θέλουν να διασωθούν πολιτικά και να έχουν ένα ρόλο την επόμενη μέρα.

Βέβαια είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του.

Υπό ένα όρο .

Να παραιτηθούν από τώρα,

εξηγώντας στους Σερραίους τους λόγους, σεβόμενοι αυτούς που τους τίμησαν με τις ψήφους τους, καθώς και την Παράταξή τους για τη στήριξη και τα αξιώματα που τους έδωσε.

Όλη αυτή η περιπλάνηση χωρίς κανόνες και αρχές, υποβαθμίζει την ποιότητα του πολιτικού διαλόγου,

τη δημοκρατική δεοντολογία, τη διαφάνεια, το ήθος και την προγραμματική αντιπαράθεση, που πρέπει να αναδειχτούν ως κυρίαρχα κριτήρια στις προσεχείς εκλογές για το Δήμο Σερρών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι εκπροσωπούν τους εκλογείς , το πολιτικό πλαίσιο της Παράταξής τους και υπηρετούν ένα συγκεκριμένο Πρόγραμμα , για συγκεκριμένη θητεία.

Όποιος φεύγει νωρίτερα εννοείται ότι δεν παίρνει και τον κόσμο μαζί του .

Κανείς δεν του χρωστάει. Όσοι πάλι ελπίζουν ότι θα χτίσουν κάτι καλό με λεγεωνάριους, καλύτερα να αλλάξουν πρακτική.

Είναι καιρός να δείξουμε μεγαλύτερο σεβασμό στο Σερραίο Δημότη και να προτείνουμε αξιόπιστες προτάσεις για να επιλέξει.»

Αυτά τα έγραψε ο καλός «σύντροφος» του ΣΥΡΙΖΑ και λίγες ώρες αργότερα η υποψήφια Δήμαρχος της παράταξης του, έφτιαχνε «πρόταση» σε εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας, προφανώς για μια νέα «περιπλάνηση», με νέους «στόχους» και μια άλλη ποιότητα «πολιτικού διαλόγου» , με νέα «δημοκρατική δεοντολογία», με νέο «ήθος» και απόλυτη …«διαφάνεια»!

Σωστά Αριάδνη;

Ή μήπως έχω άδικο;

Ή μήπως οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν εκπροσωπούν τους «εκλογείς» , το πολιτικό πλαίσιο της Παράταξής τους και δεν υπηρετούν ένα συγκεκριμένο Πρόγραμμα, για μια συγκεκριμένη θητεία;

Και στην τελική βρε παιδιά δεν κακό να συνεννοείστε πρώτα μεταξύ σας και μετά να κάνετε τις όποιες … ανακοινώσεις!

Ή μήπως είναι fake news και αυτή η είδηση;

Γιατί είναι γνωστοί οι «πρωταθλητές» των fake news στο …Σερραιστάν!

Για να μην μιλήσω για το …Ελλαδιστάν!

Ε.Β

ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here