ΣΕΡΡΕΣ: «ΧΛΩΜΙΑΣΕ» Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ INNOVATION BRAME ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΖ!

Η υπόθεση της Innovation Brame με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) «χλώμιασε», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε την Τρίτη μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης και τον Υφυπουργό κ. Στάθη Γιαννακίδη, για την παρουσίαση του Προγραμματισμού των δράσεων του Υπουργείου.

Και πρόσθεσε: «η Innovation Brame δεν έφερε τη δεσμευτική πρόταση που είχε υποσχεθεί να φέρει στη συγκεκριμένη ημερομηνία … δεν έχει κλείσει εντελώς το θέμα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις και αυτό  κάνουμε. Απάντησα και πριν ότι  έχω τη βάσιμη ελπίδα, ότι θα έχουμε να σας πούμε σύντομα νέα».

Πάντως ο κ. Πιτσιόρλας υποστήριξε στη συνέντευξη ότι «αυτή τη στιγμή διαφαίνονται εναλλακτικές λύσεις και σύντομα θα έχουμε να σας κάνουμε ενημέρωση».

Όσον αφορά την φετινή παραγωγή τεύτλων, ανάφερε ότι «συλλέγεται κανονικά αυτές τις μέρες. Θα υπάρξει παραγωγή. Άρα οι αγρότες θα παραδώσουν τα τεύτλα τους, τα παραδίδουν αυτές τις μέρες ήδη, θα υπάρξει παραγωγή, θα υπάρξει κίνηση δηλαδή και στο συνολικό σχέδιο που είχε ετοιμαστεί, είμαστε σε διαπραγματεύσεις και σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων που φαίνεται ότι υπάρχουν για να προχωρήσουμε στην κατεύθυνση που χάραξε αυτό το σχέδιο, δηλαδή για την κατάθεση μιας πρότασης εξυγίανσης της εταιρείας με τη συμμετοχή βεβαίως ενός ιδιώτη επενδυτή».

Με δυό λόγια κάνανε μια επιλογή που πάτωσε και προχωρούν σε μια άλλη χωρίς εγγυήσεις και πάλι…

Οπότε και πάλι θα είναι δύσκολα τα πράγματα…

Όχι για αυτούς , που με τα ψέματα θα φάνε το χρόνο, αλλά με τους αγρότες και τους εργαζόμενους που είναι …απλήρωτοι!

Και δεν θα έχουν να φάνε..

Γιατί με τα ψέματα δεν γεμίζει το στομάχι.

Δυστυχώς!

Βασίλη γιατί ξεσηκώνονται οι ιερείς κατά της συμφωνίας;

Μήπως γιατί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ότι ο «διάβολος» κρύβεται στις …λεπτομέρειες;

Ή γιατί ξέρουν ότι μετά μόνη τους λύση θα είναι να τους συμπαρασταθεί το ..ΠΑΜΕ!

Ε.Β.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here