Σέρρες: Ξεκίνησαν οι «Φωτεινές Μέρες»

Σέρρες: Ξεκίνησαν οι «Φωτεινές Μέρες»

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με φορείς της Π.Ε. Σερρών συνδιοργανώνουν την εκδήλωση «Φωτεινές Μέρες»  από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου. 

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία.

Στους συνανθρώπους που συναντούμε καθημερινά, που ζούμε μαζί τους.

Στόχος είναι να παρέχεται η δυνατότητα σε αυτούς να εκφράσουν δημόσια τα έργα τους και τον συναισθηματισμό τους, τη φαντασία και τις ειδικές τους ικανότητες.

Να γίνονται εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών, να λαμβάνονται ανάλογες αποφάσεις υποστήριξης, να παραμερίζονται οι προκαταλήψεις και οι αποκλεισμοί, να αφυπνίζονται συνειδήσεις και ολόκληρος ο κόσμος να κάνει ένα βήμα πολιτισμού μπροστά. 

Να ανοίγονται με άλλα λόγια «ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» σκέψης, αγάπης και κατανόησης προς τους συνανθρώπους μας αδιακρίτως σωματικών ή άλλων προβλημάτων. Και να μας φέρνουν οι φωτεινές αυτές ημέρες, αλληλέγγυους προς τον ίδιο ευγενή σκοπό υπηρέτησης των Α.Μ.Ε.Α.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το ΚΑΑΜΕΑ Σερρών, την Α’ Βάθμια και την Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Σερρών, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & το Νηπιαγωγείο, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Σερρών, το ΕΕΕΕΚ, το ΚΔΑΠ-ΜΑΕ Σερρών, τον ΚΣΥΓ και το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία & Οικογενειών Παιδιών με Αναπηρία Ν. Σερρών.

Όσοι πιστοί…

Αλέξανδρος Χρυσάφης

Σε δύο χρόνια το νέο κολυμβητήριο!

Εμείς εδώ είχαμε αγώνες στο κολυμβητήριο

Ένα κολυμβητήριο γεμάτο από παιδικές φωνές, που αν μη τι άλλο χρειάζονται ένα νέο κολυμβητήριο

Τι να κάνει και ο Χρυσάφης τους το έταξε

Σε δύο χρόνια τα «Οικονόμεια» θα πραγματοποιηθούν στο νέο κολυμβητήριο της πόλης των Σερρών στην περιοχή της ομόνοιας είπεο Δήμαρχος Σερρών και αυτοί οι αγώνες θα είναι μια μεγάλη γιορτή του υγρού στίβου στον τόπο μας.

Πιστεύουμε ότι είναι από τις τελευταίες χρονιές που τα «Οικονόμεια» γίνονται σε αυτόν το χώρο και αυτό το λέω γιατί ήδη έχει δρομολογηθεί και με την επικαιροποίηση της μελέτης για το κολυμβητήριο το οποίο είναι ημιτελές στην περιοχή της ομόνοιας.  

Αφού ολοκληρωθεί η μελέτη και προχωρήσει η χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί, θα γίνει επί τέλους το κολυμβητήριο που αξίζει στους Σερραίους πολίτες. 

Νομίζω ότι στα επόμενα χρόνια όταν θα γίνουν τα 38ο Οικονόμεια, ….θα γίνουν στο χώρο που τους αξίζει!

Μακάρι γιατί ήδη ασφυκτιούν όλοι στο υπάρχων…

Χώρια που ο «λύκος» είναι δίπλα και ξέρει τα …πάντα!

Οπότε δεν χωρεί καμιά καθυστέρηση.

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here