ΣΕΡΡΕΣ: ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ….ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ

Οι αστυνομικοί έδωσαν το …αίμα τους

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ των αστυνομικών την περασμένη Δευτέρα  8 Οκτωβρίου  ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Σερρών.

Η αιμοδοσία έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Σερρών με μεγάλη συμμετοχή των αστυνομικών, και συγκεντρώθηκαν εξήντα (60) φιάλες αίμα ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Μια Τράπεζα Αίματος εξόχως σημαντική, που βοηθά και καλύπτει στο μέτρο του δυνατού τις ανάγκες αίματος τόσο των αστυνομικών όσο και συγγενών τους.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αν.Αραμπατζής στην ανακοίνωσή του καταλήγει με ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στην δράση αυτή: «Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους συναδέλφους και συγγενείς τους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και στήριξαν την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος με τα πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς επίσης τους Διοικητές και Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών για τη διευκόλυνση των μελών μας που επιθυμούσαν να αιμοδοτήσουν.

Τέλος, ευχαριστούμε τη γιατρό κ. Αικατερίνη ΤΖΙΟΥΡΑ και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την άψογη και απρόσκοπτη διοργάνωση της αιμοδοσίας.»

Αυτοί να δεις πόσο θέλουν να σας ευχαριστήσουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here