Μόνο για …εμβολιασμένους οι Serres Voices στα Αστέρια

Ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα στη ζωή και στο έργο του παγκόσμιου Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σύμβολο της Ρωμιοσύνης, Μίκη Θεοδωράκη, με στόχο να τιμηθεί η μνήμη του, διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών και οι Serres Voices.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21:00 στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) με τη συμμετοχή 27 καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδιστών και χορωδίας, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Παντσουράκη.

Όσοι βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή.

Με αφορμή την εκδήλωση συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Ιωάννης Γάτσιος, ο διευθυντής ορχήστρας κ. Γιώργος Παντσουράκης και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης κ. Φιλίτσα Γκόβρανου.

Να επισημανθεί ότι η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα να έχουν εφοδιαστεί με την κάρτα εισόδου από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ή το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους στο θέατρο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και την ταυτότητά τους.

Επιπρόσθετα τα παιδιά από 5-11 ετών επιτρέπονται με την επίδειξη self test , ενώ άνω των 12 με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Πάντως θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία του Covid 19.