Στο σύνδεσμο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Σερρών «Ο Εμμ. Παππάς»: Πρόεδρος ο Μιχάλης Βασιλειάδης

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης και αντιπροσώπων του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Π.Ε. Σερρών «Ο Εμμ. Παππάς» την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΡΦΕΑ Σερρών στην οδό Π. Κωστοπούλου.

Από  1.682 εγγεγραμμένα Μέλη του Συνδέσμου και 767 οικονομικά τακτοποιημένα για το 2020. Ψήφισαν συνολικά 305 και βρέθηκαν 304 έγκυρα ψηφοδέλτια και 1 άκυρο.

Στις εκλογές πήραν μέρος δύο συνδυασμοί. 

Το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» με 12 υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε 284 ψήφους και τις 7 έδρες στο Δ.Σ και  ο συνδυασμός «Αγωνιστική Κίνηση Συνταξιούχων» (Στηρίζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο ΠΑΜΕ) που έλαβε 20 ψήφους και δεν λαμβάνει καμιά έδρα.

Στην εκλογική διαδικασία προήδρευσαν της Εφορευτικής Επιτροπής, ως Δικαστικοί Αντιπρόσωποι, οι Δικηγόροι κα Στεργιανή Γαϊτατζή και κος Στέργιος Κλειτσιώτης, που διορίστηκαν από το Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών. 

Μετά την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης και τον καταρτισμό σε Σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Π.Ε. Σερρών «Ο Εμμ. Παππάς» θα αποτελείται από τους:

Πρόεδρος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Γενικός Γραμματέας ΧΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αντιπρόεδρος ΓΙΑΝΝΑΚΑ – ΠΑΖΙΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 

Ταμίας ΓΙΑΖΙΤΖΗ – ΜΑΡΩΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 ΚΑΖΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ   Μέλος

 ΠΕΛΙΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ   Μέλος

 ΨΑΡΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  Μέλος

Αντιπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων, εκλέγονται από το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο οι:

1.- ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

2.- ΧΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3.- ΨΑΡΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σημειώνεται ότι, πριν τις εκλογικές διαδικασίες, πραγματοποιήθηκε στη Γενική Συνέλευση των Μελών, ο Απολογισμός Δράσης του απερχόμενου έτους 2021 και ο Προγραμματισμός του έτους 2022 από τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ. Βασιλειάδη Μιχαήλ. Επίσης έγινε πλήρης απολογισμός της Οικονομικής Διαχείρισης του 2021. 

Τα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης  ενέκριναν ομόφωνα όλες τις εισηγήσεις και την  οικονομική διαχείριση.