Συνελήφθησαν δυο εφοριακοί και μια λογίστρια στις Σέρρες

Σέρρες: Δικογραφία σε βάρος δύο εφοριακών και μια λογίστριας

Δικογραφία σε βάρος δύο εφοριακών και μιας λογίστριας, οι οποίοι εργάζονται στην τοπική μας εφορία, σχηματίστηκε από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η δικογραφία, η οποία οδήγησε και στη σύλληψή τους προκειμένου να καταθέσουν, αφορούσε απαίτησή τους, ύψους 7.000 ευρώ, από πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και Σερραίο στην καταγωγή, προκειμένου να ρυθμίσουν, παρατύπως, ζητήματα φορολογικής του εκκρεμότητας.

Το γεγονότα της Αστυνομίας Εσωτερικών Υποθέσεων

Σύμφωνα με τη δικογραφία που συνένταξαν αστυνομικοί Εσωτερικών υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, τέσσερις μήνες περίπου πέρασαν από τότε που ελεγκτής της ΔΟΥ Σερρών επικοινώνησε με τον 42χρονο και του δήλωσε πως γίνεται εις βάρος του έλεγχος για το 2013.

Λίγες ημέρες αργότερα, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του η λογίστριά του

Ο 42χρονος κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι επικεφαλής της ΔΟΥ Σερρών, μέσω λογίστριας αλλά και ενός ακόμη υπαλλήλου στη ΔΟΥ Σερρών, ζήτησαν από αυτόν αρχικά 7.000 ευρώ για να μην του βεβαιώσει παράβαση 46.000 ευρώ.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αφού κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό και αφού ήρθε σε «συμφωνία» τόσο με τη λογίστρια όσο και με τους εφοριακούς για την καταβολή, τελικάπαρέδωσε 6.000 ευρώ προσημειωμένα, πράξη που οδήγησε στη σύλληψη τόσο των δύο δημόσιων υπαλλήλων αλλά και της λογίστριας.

Αμ πως!

Οι τρεις συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια Σερρών όπου σύμφωνα με πληροφορίες τους έχουν απαγγελθεί πέντε κατηγορίες για -κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, δωροληψίας υπαλλήλου, εμπορίας επιρροής -μεσάζοντες κι εκβίασης.

Προθεσμία έως την Πέμπτη για τους Σερραίους εφοριακούς και τη λογίστρια

Παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για την Πέμπτη ενώ μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Από αύριο περισσότερα…

Διαβάστε και αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here