Στο Δήμο Βισαλτίας…Άρχισαν τα όργανα!

Στο Δήμο Βισαλτίας…Άρχισαν τα όργανα!

Βολές κατά των υποψηφίων δημάρχων Αθανασίου Μασλαρινού και Τιμοθέας Ρακιτζή εξαπέλυσε την προηγούμενη βδομάδα με ανακοίνωση της  η δήμαρχος Βισαλτίας κ. Δουβίτσα, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της πως είναι η Δημοτική αρχή που κατάφερε μετά από 20 και πλέον χρόνια να λύσει το γόρδιο δεσμό του Βιολογικού καθαρισμού της Νιγρίτας και να προχωρήσει σε αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης της Νιγρίτας, το οποίο είναι ακόμα κατασκευασμένο με αμίαντο!

Οι βολές μάλιστα κατά τον δύο περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Μασλαρινού και Ρακιτζή ήταν συγκεκριμένες καθώς όπως είπε η ίδια δεν ενδιαφέρθηκαν για την αντιμετώπιση των καταστροφών του Ιουνίου στον Δήμο, και έσπευσαν να στηλιτεύσουν τη Δημοτική αρχή για απραξία, προκειμένου να «ενισχύσουν» τις υποψηφιότητες τους.

Στην απάντησή του ο Αθανάσιος Μασλαρινός δήλωσε πως στόχος της υποψηφιότητάς του είναι να συνθέσει δυνάμεις, να ενώσει ανθρώπους με διαφορετικές αφετηρίες και ιδεολογικά πιστεύω, και μαζί να δημιουργήσουνε το νέο, το νέο που έχει ανάγκη ο Δήμος Βισαλτίας για να κάνει το άλμα μπροστά, καθώς ο τόπος είναι πολύ μικρός για αντιπαραθέσεις.

 

Δήμος Βισαλτίας :

“Βολές” η Δουβίτσα, “ενωτικός” o Μασλαρινός

Τι κι αν εξαπέλυσε βολές εναντίον του η κ. Δουβίτσα.

Ο κ. Μασλαρινός από ότι φαίνεται δεν θέλει να μπει σε καμία αντιπαράθεση μαζί της , μιας και στοχεύουν στους ίδιους υποψηφίους, υποψηφίους που στα σίγουρα έχουν αναφορειυ όοδο στις οικογένειές σας. ά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της κ. Δουβίτσα, Δημάρχου Βισαλτίας έχει ως εξης:

«Την προηγούμενη εβδομάδα, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ποσό 459.000,00€ για την αποκατάσταση των καταστροφών που προκλήθηκαν στο Δήμο μας, από τη θεομηνία του Ιουνίου.

Για την εξασφάλιση του ποσού αυτού, ο Δήμος δούλεψε συστηματικά, όλο αυτό το διάστημα, σε άμεση συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Σε αντίθεση με όσους πιστεύουν ότι τα προβλήματα ενός τόπου λύνονται με άρθρα σε εφημερίδες και κοινωνικά δίκτυα, αυτή η Δημοτική αρχή προτιμά να αποδεικνύει τις προθέσεις και την προσήλωση της με αποτελέσματα.

Προσπερνάμε τις κατηγορίες που οι επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι μας προσάπτουν, για ανυπαρξία έργων και υποδομών και ας είμαστε η Δημοτική αρχή που κατάφερε μετά από 20 και πλέον χρόνια να λύσει το γόρδιο δεσμό του Βιολογικού καθαρισμού της Νιγρίτας, εξασφαλίζοντας περίπου 12.000.000,00€ για τον εκσυγχρονισμό του και την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στη Νιγρίτα και την Τερπνή.

Προσπερνάμε τις μομφές για έλλειψη σχεδιασμού και ας εξασφαλίσαμε 3.000.000,00€ για την αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης της Νιγρίτας, το οποίο είναι ακόμα κατασκευασμένο με αμίαντο.

Ευχαριστούμε τους Περιφερειακούς Συμβούλους της περιοχής, κ. Μασλαρινό και κ. Ρακιτζή που αν και δεν ενδιαφέρθηκαν για την αντιμετώπιση των καταστροφών του Ιουνίου στον Δήμο, έσπευσαν να στηλιτεύσουν τη Δημοτική αρχή για απραξία, προκειμένου να «ενισχύσουν» τις υποψηφιότητες τους.

Που ήταν άραγε όταν προσπαθούσαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα;

Πως συνέδραμαν στις προσπάθειες μας να εξασφαλίσουμε τα χρήματα για την αποκατάσταση τους; Αυτή είναι η «ορθή» κατά τη γνώμη τους εκπροσώπηση ενός αυτοδιοικητικού;

Το ενδιαφέρον για την καθημερινότητα των δημοτών περιορίζεται στις προεκλογικές υποσχέσεις και κριτικές;

Παράλληλα όμως, επειδή εμείς έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα του τόπου μας, και να αναγνωρίζουμε την προσπάθεια όλων όσων συντάσσονται με τις αγωνίες μας, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών, από όποιον χώρο και αν προέρχονται, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη βουλευτή Σερρών κα. Σταμπουλή καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Μωυσιάδη, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό μας, ενδιαφέρθηκαν ειλικρινά και όχι για να κερδίσουν δημοσιότητα και βοήθησαν, ο καθένας από τη θέση του, για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των καταστροφών.
Στο διάστημα που υπολείπεται ως τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα παραμείνουμε σταθεροί και με αίσθημα ευθύνης στα καθήκοντα που μας ανέθεσαν οι πολίτες του Δήμου, αγνοώντας την προεκλογική έξαψη και την αγωνία των υποψηφίων να υποβαθμίσουν το έργο μας για προσωπικό τους όφελος».
Στην απάντηση στην κ. Δουβίτσα που έδωσε ο κ. Μασλαρινός τονίζει πως γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του τόπου και μπορεί να βοηθήσει στη λύση τους

Ολόκληρη η απάντηση Μασλαρινού έχει ως εξης:

«Φίλες και φίλοι, Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα της Νιγρίτας, της Βισαλτίας, του Αχινού, και του Τραγίλου και των χωριών μας. Είναι περιοχές που επισκέπτομαι ανελλιπώς, γνωρίζω καλά τους ανθρώπους τους, συνομιλώ μαζί τους καθημερινά, ξέρω τις ανάγκες τους.

Πιστεύω ότι με τις δυνάμεις, την εμπειρία, και την τεχνογνωσία που διαθέτω, μπορώ να βοηθήσω στην επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων του τόπου μας.

Όπως ξεκαθάρισα ήδη, στόχος της υποψηφιότητάς μου είναι να συνθέσω δυνάμεις, να ενώσω ανθρώπους με διαφορετικές αφετηρίες και ιδεολογικά πιστεύω, και μαζί να δημιουργήσουμε το νέο.

Το νέο που έχει ανάγκη ο Δήμος Βισαλτίας για να κάνει το άλμα μπροστά.

Ο τόπος μας είναι πολύ μικρός για αντιπαραθέσεις.

Η Βισαλτία δεν σηκώνει μικροπολιτικές φιλοδοξίες και προσωπικές ατζέντες. Μακριά από μένα η στείρα αντιπολίτευση και η αντιπαράθεση χωρίς επιχειρήματα.
Σε όλη την επαγγελματική μου πορεία και την παρουσία μου στα κοινά του τόπου μας, πορεύτηκα με σεβασμό στον δημόσιο διάλογο και μετριοπάθεια, δουλεύοντας συνεχώς για το καλό του τόπου μας.

Η υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Βισαλτίας έχει θετικό πρόσημο.

Με την ομάδα μου θα καταθέσουμε σύντομα το πρόγραμμά μας, τις προτάσεις μας για την επίλυση των προβλημάτων των χωριών μας.

Με σχέδιο ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Και στη βάση αυτού του προγράμματος θα ζητήσουμε από τους συμπολίτες μας να μας κρίνουν.

Και για να είμαι ξεκάθαρος, η όποια κριτική ασκήσουμε θα είναι καλόπιστη και με επιχειρήματα, όπου χρειάζεται, απέναντι στα κακώς κείμενα, που δυστυχώς δεν βοηθά κανέναν μας να κρύβουμε κάτω από το χαλί.

Να κρατήσουμε τα θετικά από το παρελθόν και να χτίσουμε πάνω σ’ αυτά το νέο.

Εύχομαι σε όλους σας Καλές Γιορτές, με υγεία, αγάπη και πρόοδο στις οικογένειές σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here