Στο ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας νίκησε τον κ. Τσίπρα

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις δικές τους εκλογές και επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τη βάση ο Τσίπρας

Δηλαδή ο κ. Τσίπρας νίκησε τον κ. Τσίπρα κι ανατρέποντας τα προγνωστικά, εκλέχτηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ…

ΘΑ μου πείτε είναι λίγο να τριπλασιάζει ένα κόμμα τα μέλη του;

Με δικά μας εκλογικά τμήματα κατά παραγγελία, με δεκαπεντάχρονα και με πίεση να γράψουμε οπαδούς και μέλη , αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε την εκλογή μας το καταλαβαίνω…

Όσο για τους πανηγυρισμούς για τη συμμετοχή αρκεί να θυμίσουμε τους αριθμούς: Στις κάλπες για εκλογή Προέδρου της ΝΔ έλαβαν μέρος 404.000 πολίτες ενώ για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν 270.000 πολίτες!

Η σύγκριση μιλάει από μόνη της.

Αν βεβαίως μπορεί να υπάρξει σύγκριση, αφού ούτε ένας και μοναδικός υποψήφιος υπήρχε, ούτε καλούνταν στην κάλπη 15χρονοι και όποιος βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, ακόμα και χωρίς εκλογικά δικαιώματα..

Στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να προβληματιστούν, όταν έχουν κάνει τέτοια καμπάνια, συνεχίζουν να κατασκευάζουν μια δική τους πραγματικότητα, στην οποία πάντα κερδίζουν. 

Κυρίως όταν τρέχουν μόνοι τους

Πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ όντος κάνανε ένα αποφασιστικό βήμα

Και το κάνανε χάρη στην συμμετοχή των μελών μας, νέων και παλιών, 150.000 και πλέον πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες.

Σήμερα με 172.000 συνολικά εγγεγραμμένα μέλη στις οργανώσεις του κόμματος και της Νεολαίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ναι είναι ένα άλλο κόμμα».

«Ένα κόμμα», είπε «πιο μαζικό, λαϊκό, νεανικό, σύγχρονο και ριζοσπαστικό. Μα πάνω από όλα ένα κόμμα των μελών του

Όσο για την πόλη μας στο εκλογικό κέντρο ψήφισαν 385 άτομα, το σύνολο των οποίων έδωσε καθολική στήριξη στην υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του κόμματος, ενώ κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν μόνο τρία λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτια.

Βγήκε πρώτος για την Κεντρική επιτροπή ο κ. Μπουρνάρης με 221 ψήφους, που είχε δικό του τμήμα στο Ποντισμένο για τον Πρόεδρο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν μπει στην Κεντρική Επιτροπή, δεύτερη βγήκε η κ. Χαραλαμπίδου με 191 ψήφους και λογικά θα βρίσκεται στην επόμενη Κεντρική Επιτροπή λόγω ποσόστωσης όπως ίσως και η κ. Σταμπουλή που μπορεί να την πέρασε ο κ. Στεργίου που πήρε 177, αλλά μάλλον δεν θα βγεί, μιας και οι 103 σταυροί της Στμπουλή ίσως να μετρήσουν …παραπάνω!