Σύσκεψη στο Δημαρχείο Σερρών για αποκατάσταση των ζημιών στην Κοιλάδα

 Τα επόμενα βήματα για ζωτικά έργα για την πόλη

Η αποκατάσταση των ζημιών στην Κοιλάδα των Σερρών μετά τις πρόσφατες πλημμύρες και η προώθηση ζωτικών έργων για την πόλη βρέθηκαν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σερρών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Έργων Υποδομών Γιώργος Νυχτοπάτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο ειδικός συνεργάτης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Χατζόπουλος, ο διευθυντής του γραφείου του κ. Καραμανλή Αλέξης Γκράτσιος και στελέχη υπηρεσιών του Δήμου.  

Στη σύσκεψη καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις του Δήμου Σερρών και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην Κοιλάδα και στη Γέφυρα του Τσέλιου από τις πλημμύρες του Ιουνίου, καθώς επίσης και για την άμεση και έγκαιρη αποζημίωση των πληγέντων από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την αποκατάσταση όλων των υποδομών στις πληγείσες περιοχές των Σερρών, της Ορεινής και του Λευκώνα. 

Επίσης, προσδιορίστηκαν τα επόμενα βήματα τόσο για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου όσο και για την απόκτηση του υφιστάμενου χώρου από τον Δήμο Σερρών.

Τέλος,  δρομολογήθηκαν όλες οι επόμενες ενέργειες για  την κατασκευή των νέων κτηρίων για την Πυροσβεστική, καθώς και τα δρομολογούμενα έργα ασφαλτοστρώσεων, για τα οποία εγκρίθηκε πρόσφατα χρηματοδότηση ύψους 1,05 εκατ.ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Διαβάστε επίσης για το Θερινό Σινεμά: