Καλό σου ταξίδι Τάνια!

Όσο και αν είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς ένα θάνατο, τελικά πάντα σε πιάνει απροετοίμαστο.

Σήμερα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, τόσο σε φίλους, όσο και σε πρώην συναδέλφους και γνωστούς, η είδηση της απώλειάς της Τάνιας Βέρρου

Μιας νέας γυναίκας, μιας πρώην αντιδημάρχου, μιας καλής φίλης.

Και μάλιστα από … κορονοϊό!

Εδώ και μέρες γνωρίζαμε πως η Τάνια ήταν διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο μας, χτυπημένη από τον κορονοϊό, αλλά όλοι ελπίζαμε πως θα τα καταφέρει να βγεί νικήτρια σε ακόμα μια μάχη.

Η Τάνια, που διετέλεσε Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Ιωάννη Βλάχου, ήταν υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και την χαρακτήριζε η καλοσύνη και το άφθονο γέλιο, που ποτέ δεν έφευγε από τα χείλη της.

Τάνια μου εμείς απλά θα σου πούμε πόσο πολύ σ’ αγαπήσαμε και πόσο σημαντικός άνθρωπος ήσουν όλα αυτά τα χρόνια, τόσο σε όλους εμάς, όσο και στη ζωή μας.

Καλό σου ταξίδι Τάνια

Θα είσαι πάντα στο μυαλό μας, στην ψυχή μας και στην καρδιά μας.

Καλό Παράδεισο…

Το μήνυμα από το Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη

Μια γλυκύτατη, ευγενική, πάντα χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια γυναίκα!!Μια πολύτιμη ΣΥΜΜΑΧΟΣ δυστυχώς μας αποχαιρέτισε για την γειτονιά των αγγέλων… εκεί ψηλά…χτυπημένη απο την πανδημία.

Μαζί μου, δίπλα μου απο την αρχή στο ταξίδι μας για την τοπική αυτοδιοίκηση.Ήσουν πάντα εκεί με τις ιδέες σου και τα όνειρά σου για τον Δήμο μας και είχες πάντα μια καλή κουβέντα για όλους!

Είναι μεγάλη η θλίψη όλης της οικογένειας της «Συμμαχίας Σερραίων» για την απώλεια της τ.αντιδημάρχου, Τάνιας Βέρρου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της…Καλό ταξίδι Τάνια μου..Η γειτονιά των αγγέλων σε περιμένει…

Θα μας λείψεις…Καλό παράδεισο…

Διαβάστε εδώ για την Τάνια Βέρρου