Ο Βασίλη Τερζής συνεχίζει να βλέπει το δέντρο και όχι το …δάσος!

21 Φεβρουάριου 2022, (2.976,00 €),  έγκριση δαπάνης δημιουργίας δύο βίντεο προβολής των δράσεων των Κ.Δ.Α.Π. και των υπόλοιπων δομών της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

20 Απριλίου 2022, (400 €), Απευθείας Ανάθεση, για υπηρεσία ετήσιας υποστήριξης & συντήρησης δικτυακού ισοτόπου – www.serres2021.gr.

Είναι η ιστοσελίδα που φιλοξενούσε τις δράσεις του Δήμου, που αφορούσαν στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Εθνική μας Παλιγγενεσία. Μια ιστοσελίδα που ήταν ανενημέρωτη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμίζω αντίστοιχα δημοσιεύματα (όχι δικά μου) που «κατήγγειλαν» το γεγονός.

Σήμερα 9 Μαΐου, τελευταία καταχωρημένη εκδήλωση, αυτή των εγκαινίων της Έκθεσης των «Ευζώνων», την 28η Οκτωβρίου 2021.
Στο «plus», «Ημερολόγιο δράσεων», έκτοτε τίποτε καταχωρημένο.
«Ήρωες και προσωπικότητες των Σερρών τα τελευταία 200 χρόνια»,

 (Κανένα αποτέλεσμα – Συγνώμη δε βρέθηκε αυτό που ζητάτε).
«Οι Σέρρες και η περιοχή τους στο διάβα του χρόνου», 

(Κανένα αποτέλεσμα – Συγνώμη δε βρέθηκε αυτό που ζητάτε).
«Διαδικτυακό παιχνίδι για τους Ήρωες του 21΄ και της περιοχής μας», 

(Κανένα αποτέλεσμα – Συγνώμη δε βρέθηκε αυτό που ζητάτε).
«Δράσεις άλλων φορέων», 

(Κανένα αποτέλεσμα – Συγνώμη δε βρέθηκε αυτό που ζητάτε).
Ακούγεται πως οι  δράσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ίσως ενταχθούν σε εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς.

Μήπως είναι καλύτερο να ενσωματώσουμε την ιστοσελίδα σε εκείνη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και να μεταφέρουμε εκεί όποιο αρχείο υπάρχει, αποτελώντας έναν επιπλέον ενεργό κόμβο, έναν αρχειακό χώρο για κάθε επισκέπτη και ενδιαφερόμενο;  
29 Απριλίου 2022, (5.356,80) €, για την παροχή υπηρεσιών, για το σχεδιασμό και την κατασκευή νέας ιστοσελίδας/σύγχρονου διαδικτυακού τόπου, για την εύρυθμη λειτουργία και προβολή της Επιχείρησης και των δράσεών της.

Και όμως, από το 2017 και για πρώτη ίσως φορά, η Επιχείρηση απέκτησε έναν αξιόπιστο, σύγχρονο, μοντέρνο και τεχνολογικά άρτιο, διαδικτυακό τόπο. Με όλες τις ψηφιακές προδιαγραφές και με δυνατότητα διαρκούς βελτίωσης σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Αυτό που χρειάζεται είναι απλά η ενημέρωσή του, η ανανέωση των θεμάτων, των δημοσιεύσεων και καταχωρήσεων και η φροντίδα της ασφάλειάς του.   

Τότε κόστισε 3.600 €. «Σήμερα» θα κάνουμε «καινούργιο», από την αρχή, θα δαπανήσουμε 1.756.80 € περισσότερα, με Απευθείας Ανάθεση και μάλιστα σε μια εταιρεία της Θεσσαλονίκης. Αλήθεια που είναι οι Σερραίοι επαγγελματίες, που είναι η συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο (Τ.Ε.Ι.) που όλοι ευαγγελίζονται και διαφημίζουν;

Στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. βρέθηκε το λεφτόδεντρο!!!
Θυμίζω τον Οκτώβριο του 2021 θα μειώναμε το ωράριο των εργαζομένων στα Κ.Δ.Α.Π. και κατά 25% τις απολαβές τους.
Τον Σεπτέμβριο του 2022 όλοι πάλι θα παραμιλάμε με τις εγγραφές στα Κ.Δ.Α.Π, (συμπληρώνω και στους Δημόσιους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς).

 Ενεργειακή κρίση, πληθωρισμός, αυξημένες λειτουργικές και ανελαστικές δαπάνες. Το κράτος θα είναι εδώ.., ως πότε; και με πόσα χρήματα; 

Χρειάζεται και από εμάς σύνεση, εγκράτεια, προγραμματισμός και περιστολή δαπανών, ότι κάνουμε στο σπίτι μας, ως σώφρονες, λογικοί και νοικοκύρηδες!!!   
Έτσι απλά, τα πιο πρόσφατα, 8.732,8 €, για προβολή, προβολή και προβολή…
Στο ποδόσφαιρο η αντικανονική προβολή τιμωρείται με κόκκινη κάρτα, στη Δημόσια Διοίκηση;;;  

Αυτά λέει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής για τις απευθείας αναθέσεις της ΚΕΔΗΣ για την προβολή των δράσεων της επιχείρησης και την  δημιουργία ή την βελτίωση ιστοσελίδων . 

Βασίλη γιατί πιάνεις τα …εύκολα;

Για πιάσε και την …κουτάλα!

Τα μόνιμα και σταθερά …μονοπάτια

Όλα όσα χτίσατε όλοι μαζί με την βοήθεια και τις οδηγίες του …πατέρα!

Εκεί σε θέλω κάβουρα…