Ο κ. Μαλλιαράς, δεσμεύτηκε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Χρήστου Μέγκλα!

Στην 85η ΔΕΘ πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του Περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Με λαμπρότητα τελέστηκαν την περασμένη Κυριακή τα Εγκαίνια του Περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην 85η ΔΕΘ, στο οποίο συμμετέχει και το Επιμελητήριο Σερρών με σύσσωμη την επιμελητηριακή κοινότητα, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κου Νίκου Παπαθανάση και του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κου Σταύρου Καλαφάτη.

Κατά την περιήγηση στο Περίπτερο της ΚΕΕΕ, επισκέφθηκαν το Stand του Επιμελητηρίου Σερρών και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Έκθεση καθώς και το πλούσιο πολιτιστικό και τουριστικό προϊόν του Νομού μας.

Σε ανακοίνωση το ΕΒΕΣ να καλεί τους Σερραίους να επισκεφθούν τις Σερραϊκές επιχειρήσεις κάθ´ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, εως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021, αλλά όλοι όσοι πήγαν ήδη στην ΔΕΘ δεν έχουν και τις καλύτερες εντυπώσεις…

Ο κ. Μαλλιαράς, δεσμεύτηκε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του εκλιπόντος προκατόχου του

Πάντως ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Αθανάσιος Μαλλιαράς πρόφτασε και συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, και μάλιστα με την παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην παρέμβαση του ο κος Μαλλιαράς, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο του εκλιπόντος προκατόχου του, Χρήστου Μέγκλα και αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές προτάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών, οι οποίες είναι υπό επεξεργασία και θα κατατεθούν άμεσα.

«SERRES AGRIBUSINESS»

Το αν τους κάλεσε ή οχι στο το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας «SERRES AGRIBUSINESS» το οποίο θα πραγματοποιηθεί, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», δεν το ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση πως και θα έρθουν και θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Βλέπετε είναι διάχυτη η αίσθηση πως ο Σάκης αξίζει…

Για την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου, οπότε όλοι όσοι ονειρεύονται ακόμη, καλό θα είναι να …ξυπνήσουν!