Θένια Χαραλαμπίδου: Να ανταποκριθούμε επάξια στη μεγάλη ευθύνη

Η Θένια Χαραλαμπίδου όπως είναι γνωστό μπήκε στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή την εκλογή της από τις εσωκομματικές εκλογές προχώρησε και σε …δηλώσεις

«Οι εκλογές της 15ης Μαΐου ήταν μια γιορτή της δημοκρατίας με πρωταγωνιστές όλες και όλους όσους προσήλθαν στις κάλπες, εγγράφηκαν νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ψήφισαν για τον Πρόεδρο σ. Αλέξη Τσίπρα, έστειλαν μήνυμα ανάγκης για πολιτική αλλαγή και την επιθυμία συμμετοχής τους σε αυτή.

Ευχαριστώ τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που με την ψήφο τους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, καθώς και όλους τους φίλους για την υποστήριξή τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και των οργανώσεων που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και κόπιασαν για να υλοποιηθεί επιτυχώς η απαιτητική εκλογική διαδικασία.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εκλογή μου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και θα δουλέψω σκληρά μαζί με όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους ώστε να ανταποκριθούμε επάξια στη μεγάλη ευθύνη μου μας έχει ανατεθεί, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της κοινωνίας»

Θένια θα ευχηθώ καλή επιτυχία και πάνω από όλα καλούς αγώνες για την πραγματοποίηση των στόχων και των επιδιώξεών σου..

Πάντως αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, να ξέρεις πως δεν θα το βρεις….

Άλλωστε υπάρχει και το Dum spiro … spero!