Μετά από δυόμιση χρόνια: Επιτέλους μάθαμε την θέση Φωτιάδη για τα τραπεζοκαθίσματα

Έστω και μετά από δύο χρόνια μάθαμε επιτέλους την θέση της παράταξης του κ.Φωτιάδη για την πλατεία και τα τραπεζοκαθίσματα

Φυσικά έπρεπε ένας από την παράταξη να συμφωνήσει με την πλειοψηφία και άλλος ένας να εγκαταλείψει το καράβι, αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης για την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και την προτεινόμενη από τη δημοτική αρχή μερική και αποσπασματική τροποποίηση της ισχύουσας κανονιστικής σχετικά με την παραχώρηση χρήσης για τραπεζοκαθίσματα στην Πλατεία Ελευθερίας, ξεκαθαρίζουμε τη θέση της παράταξης.

Συμφωνούμε στην απελευθέρωση της σημερινής – διευρυμένης και ενιαίας “Πλατείας Ελευθερία” στο σύνολό της, και όχι στην αποσπασματική και κατά περίπτωση αντιμετώπιση του θέματος.

Για σήμερα προτείνουμε την αναβολή της λήψης τέτοιας απόφασης λόγω covid-19, ώστε να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Μετά την πανδημία θα πρέπει να ψηφιστεί νέα ενιαία γενικευμένη κανονιστική που θα αντιμετωπίζει ως ενιαίο χώρο την πλατεία, τις εισόδους της καθώς και τον πεζόδρομο Κωνσταντίνος Καραμανλής – Μεραρχίας με ομοιομορφία και ισονομία. 

Τα σχέδια της πλατείας Ελευθερίας είναι παρωχημένα και παλιά και θα πρέπει να τροποποιηθούν, να προσαρμοστούν στο σήμερα, διότι με το πέρασμα των χρόνων έγιναν προσθήκες και εργασίες.

Η πλατεία με τη συγκεκριμένη μορφή δεν υφίσταται.

Περιπτωσιακή ή γεωγραφικά μερικευμένη αντιμετώπιση δεν πρέπει να γίνει.

Για μας η κανονιστική θα πρέπει να απευθύνεται ενιαία προς όλους τους επιχειρηματίες και δημότες. 

Δηλαδή ζήσε Μαίου μου να φας τριφύλλι!

Δυστυχώς κ. Φωτιάδη στο χωριό μου ο κουλουρτζής πουλάει ζεστά …κουλούρια!

Τα μπαγιάτικα τα κρατάει για το …σπίτι του!