Τσικνοπέμπτη με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Πάντως σήμερα όλοι οι Σερραίοι θα ζήσουμε τη σπιτική εκδοχή της Τσικνοπέμπτης, λόγω του κορωνοϊού… αλλά με τη συντροφιά του ΔΗΠΕΘΕ

Μοναδικό αποκούμπι για τους Σερραίους οι Απόκριες Livestreaming, από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών που επιχειρεί το αδύνατο

Η κίνηση στην αγορά δεν είναι πολύ καλή, πράγμα που σημαίνει πως λογικά η κορύφωση της κίνησης στα κρεοπωλεία και σε όλη την αγορά θα γίνει ..σήμερα!

Αρχικά με το «Τσικνοπέμπτη με «Κάψε το σενάριο Realoded» με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών edition!

Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε διαδικτυακά μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά!

Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα.

Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχεις τη δύναμη να αποφασίσεις τα πάντα!

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους και μετά την διαδικτυακή τους επιστροφή και μια sold out θεατρική σεζόν στην Αθήνα, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος έρχονται ξανά με μια πρωτοβουλία του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στους δέκτες σας

Σήμερα Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου 2021 στις 9.00΄μ.μ. για να παρουσιάσουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς! Live streaming από το κανάλι Κ.Τ.Σ Realoded και από το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στο youtube.

-Απόκριες με τους Serres Voices

Την Παρασκευή στις 5 Μαρτίου στις 9.00΄μ.μ. μια βραδιά Live streaming με αγαπημένα τραγούδια disco αλλά και τα πιο ωραία λαϊκά που ανεβάζει την διάθεση μέσα στην καραντίνα.

Μέσα από το κανάλι του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στο youtube.

Τραγουδούν οι: Γιώργος Παντσουράκης, Νίκος Φιλέντας, Μαρία Νάβαλη, Λίνα Κιοσσέ και παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Παντσουράκης: κιθάρα, Νίκος Φιλέντας: πλήκτρα, Γιάννης Δέντσας: ηλεκτρική κιθάρα, Αποστόλης Ασίκης Μπουζούκι, Γιώργος Παντζιούκας: ντράμς.

Παρουσιάζει  η Μαρία Νάβαλη

– Αποκριάτικο παιδικό πάρτι !!! με τον Χρήστο Ατματζίδη

Κλόουν, μαγικά και πολύ χορός από τους Shock Troopers που θα ξεσηκώσουν τα παιδιά.

Ραντεβού το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ Live streaming μέσα από το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στο youtube

– Αποκριάτικος Serrealismos documentary by Jack Balletas

Η ερώτηση της ημέρας.

Τι λένε οι Σερραίοι για την αποκριά.

Πως ερμηνεύουν τις αποκριές σε καραντίνα. Ένα video δρόμου που καταγράφει τον παλμό της καθημερινότητας με το αυθεντικό χιούμορ των ανθρώπων που καλούνται να φορέσουν την αποκριάτικη μάσκα πάνω από την υγειονομική μάσκα.

την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ στο youtube

Όσο για την Καθαρά Δευτέρα θα δούμε ένα Μουσικό αφιέρωμα στην πολιτιστική παράδοση της Μακεδονίας. Στις 15 Μαρτίου στις 9.00΄μ.μ. Live streaming από το κανάλι του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στο youtube, στο οποίο συμμετέχουν : Μουσικό σχήμα Ήδωνες, Ηλίας Δημάνος και αδερφοί Μάλαμα.

Μπαμπούγερα από τον Μορφωτικό Λαογραφικό Όμιλο Βαμβακοφύτου Σερρών.

Στα σίγουρα όμως το ΔΗΠΕΘΕ δεν κοιμάται, όπως κάποιοι άλλοι που παίρνουν πολύ περισσότερα…

Σωστά;

Δείτε επίσης